JARAC  je okruzen PRIRODNIM LEPOTAMA,   zna koliko  moze i koliko zna i NISTA NE RADI na silu!

JARAC je okruzen PRIRODNIM LEPOTAMA, zna koliko moze i koliko zna i NISTA NE RADI na silu!

2024-03-29 Off By Nada

Jarac je poseban i on to zna.  

Jarac zna da zivi. Savjestan je i uvijek može ispravno sagledati kakva je njegova prava vrijednost. Stvara dobre navike i daje sve od sebe, kako bi sve postalo stvarnost.Otvoreno, prema svakom pruža podršku, iskazuje i razvija osjećaj odgovornosti i stvara realnu sliku o sebi.

Uz svoje želje, može uvijek da ide prema zacrtanom ličnom i profesionalnom cilju.

Uvjeren je  jarac  da svojim riječima uvijek može motivisti svoje prijatelje, ujedno i inspirisati.  Veoma je dobre naravi i na pravi način djeluje i ostvaruje svoje ciljeve. On je osoba, koja je svjesna svojih kvaliteta, siguran je u sebe  i ostavlja dobar utisak za svoju odlučnost, sposobnost, komunikativnost i uvijek se predstavlja realno.

Vrlo je poduzetan i uvijek se trudi oko nečega.

Optimističan je i pozitivno gleda na vrijednost i oslanja se na one koji ulijevaju najviše nade. Uvijek je nasmijan i raspoložen, a njegov svijet  obojen ružičastom bojom i uvijek zrači i upućuje svoje osmjehe. Pozitivan je prema svakom, ljubazan je i u većini sve poštuje.

Razumije dosta sebe i zna mnogo o životu.

Inspiracija mu je svuda oko njega u velikoj mjeri i on je tada vezan za emotivan život, koji je uglavnom zasnovan na idejama, mašti i strasti i uvijek je pod dejstvom inspiracije i pokretač je osnovne životne aktivnosti.Dobrota, koju posjeduje spada u najintenzivniji osjećaj ljudskosti.

Veoma je inteligentan i uvijek ima cilj u životu.Posjeduje veliko iskustvo , dosta je naučio u životu i zato ima veliki broj prijatelja.  Skroman je i veoma realan , te je on primjer za svakog.Izrazito je osjećajan, samouvjeren i racionalno koristi svoju pozitivnu energiju. Jarac je svestan sebe.

Dinamičan je, aktivan i usmjeren je prema svojim ciljevima.

Njegove osobine, privlače sposobno zdrave i iskrene prijatelje, koji su u većini uspješni u svojoj karijeri. Njegova prisutnost je ugodna i puna razumievanja, te uvijek pruža saosjećanja i smirujuću energiju. On je osoba koja ima dobar smisao za humor, pa je zbog toga omiljen u društvu.

Sam njegov smisao za humor, je da se uvijek šali, kako bi njegova okolina bila opuštena i raspoložena.

Uvijek je sa osmjehom na licu, te pronalazi nešto zanimljivo i lijepo, a svaka mala radost, usrećuje mnoge. Može svakoga razumjeti, cijeniti  i spreman je da isporučuje mnogo ljubavi, sreće i radosti.Voli razgovarati , pružati pozitivnu energiju i dati osobama do znanja da je on vrlo razumljiv i dobra osoba, koja je uvijek spremna dati podršku kad zatreba.

Veoma je susretljiv, prijatan, srdačan, simpatičan i uvijek je spreman popraviti svako rasploženje i učiniti dan što boljim.

Otvoreno govori ono što misli  i razvija vlastiti potencijal, da može lako ostvariti svaki novi kontakt. Sa njim nikad nije dosadno u društvu, jer je on veoma draga osoba, simpatičan i uvijek je nasmijan i drag.

Naučio je da bude uvijek tolerantan, a njegov rad zasnovan je na iskrenosti i  odgovornosti .

Rado sudjeluje u mnogim sportskim i fizičkim aktivnostima, pa se tako unapređuje sa  dobrim upravljanjem u sportskom stvaranju. Sport mu je glavna razonoda, gdje razvija tijelo i poboljšava svoju sposobnost i natjecateljski duh. Ima potrebu da često boravi u prirodi na svježem zraku i da uživa u svim prirodnim ljepotama koja ga raduju i čine mu život ispunjenim i zanimljivim.