DJEVICA-ona NE ZNA za ZAVIST i ZA ZLOBU,  jer je osoba koja ZIVI za PRAVU LJUBAV i PRIJATELJE!

DJEVICA-ona NE ZNA za ZAVIST i ZA ZLOBU, jer je osoba koja ZIVI za PRAVU LJUBAV i PRIJATELJE!

2023-12-23 Off By Nada

STRASTVENA, DRUŠTVENA, VRIJEDNA..

Djevica voli  lijepa druženja bez zavisti izlobe i voli druženja gdje se međusobno uvažava i poštuje. Nedonosi brze odluke, ljuti se na neistine i laži, a rastuže je ljudske sudine. Njen san  skoro uvijek se ostvari, jer inspirisanost uvijek nalazi u sebi. Ona je osoba puna ljubavi, topline, snage, predanosti i jako je voljena.

Jednostavna je i nikad ne odustaje, te je uvijek spremna boriti se za svoje ideale. Razumije dosta sebe i dosta  je naučila u životu.

Ima dobru dušu i veliko srce i čini sve kako bi se osjećala što bolje. Radi uvijek ono što voli i uvijek se veže za osobe koji je vole. Uspijeva u svemu i pokazuje svoju najbolju stranu, što će na kraju uvijek joj donijeti uspjeh.Ima velike želje, a sa svojom istrajnošću i sposobnošću, nosi se sa svim odgovonostima.

Pomaže mnogima  ne očekuje ništa zauzvrat i uvijek se pokazuje u najboljem svjetlu.

Kreativna je i donosi razumna rješena koja tumači na različite načine.  Vesela je, radosna i uvijek pruža svoju bezuvjetnu ljubav i širi pozitivnu energiju.Ona čini, kako bi zvijezde na nebu postale svijetlije , jer njena sretna duša iskreno vjeruje u ljubav, jer njena ljubav je najmoćnija pokretačka snaga na svijetu.

Od svog života čini ono najbolje što može biti, stvara ravnotežu , živi slobodno, cijeni iskustva i sretna je.

Dobar je prijatelj  i sve gradi dobro znajući sve svoje mane. Dinamična je , aktivna i usmjerena je prema svojim ciljevima. Njena osobina priblači zdrave i iskrene prijatelje, a koji su uspješni u karijeri.

Djevica je osoba koja gradi vedrinom, a da bi zauzela pozitivan stav, koji se temelji na samopozdanju, ona radi na zdravim navikama. Optimizam joj je jedna od važnijih osobina  i smatra se uspješnom osobom. Njena prisutnost je ugodna, saosjećajna i vrlo je smirujuće energije.

Ona ima dobar smisao za humor i omiljena je u društvu, a ono što čini njen smisao za humor, dobrim se šali.

Sretna je osoba, uvjek je nasmijana i uvijek pronalazi nešto lijepo. Svaka njena mala radost i mali uspjeh usrećuje je.  Uvijek je spremna da isporučuje zadovoljstvo , donosi sreću i radost, a ona je osoba koja može svakog razumjeti, cijeniti i voljeti. Uvijek pruža najintenivniji osjećaj bliskosti.

Ona ja uljudna i ljubazna i može popraviti svako raspoloženje i učiniti dan doljim.

Pozitivna je  djevica, prema svakom puna je dobrote, a što je ideal njene ljudskosti. To je dosljedna osoba koja drži do svojih principa  i koja daje veliku važnost dobroti . Vrlo  je simpatična, uvijek je zabavna, ugodn i ima prave i iskrene namjere.

Voli razgovarati ili svoje vrjeme provodti sa osobama  i daje im do znanja da je ona dobra osoba i dobar je oslonac u određenim životnim situacijama.

Iskrena je, korektna, tolerantna, poštena i veoma objektivna.  Iskrena je u vezi same sebe, a i prema drugim osobama. Ona je srodna duša, a njena ljubav je jedna od najljepših osjećaja koje neko može imati.

Spada u grupu ljudi koji gaje sigurnost u sebe i svoje postupke.  Prepoznavajući svoje kvalitete  uvijek gradi zdrav odnos, zdrave navike i zdrave odnose, te se vodi do ispunjenja života.