RAK je znak koji posjeduje VELIKU DOBROTU, ali ona zna da ga KOSTA MNOGO!

RAK je znak koji posjeduje VELIKU DOBROTU, ali ona zna da ga KOSTA MNOGO!

2023-12-22 Off By Nada

RAK JE UVIJEK NJEŽAN, OSJEĆAJAN, VRIJEDAN I DOBRODUŠAN…

Radi sve sa zadovoljstvom i jedino mu je važno da uvijek napreduje.  Na svoj poseban način ostvaruje neke svoje snove i vjeruje u svoj uspjeh. Često se usmjerava  prema ciljevima sa kojima planira učiniti nešto nemoguće.  Snage ima dovoljno , a u svakom iskušenju se dokazuje.

Pred sebe uvijek postavlja velike ciljeve , a koje uspješno završava.

On je osoba koja voli lijepe stvri, voli pravdu, mrzi  nepravdu.  Veoma je marljiv, uporan i svaku dužnost shvaća odgovorno. Ambiciozan je  i na putu je samoostvarenja.  Često pokazuje svoju odlučnost, hrabrost i vesela je osoba puna pozitivne energije.

Pošten je, plemenit  i uvijek je spreman na nove izazove.

Previše je osjetljiv, dobrog je srca i nesebičnog  darivanja. On je optimistična osoba koja  uvijek voli osobe u čijem se društvu osjeća veoma ugodno.   Vrlo je smiren , a njegova upornost pokazuje kako uz mnogo truda i volje može ostvariti svaki svoj cilj.

Uvijek je aktivan, veoma je brižan, a toliko je i osjetljiv.

Rak je znak  koji  dokazuje koliko je poželjan i koliko smirujuće djeluje. Temperamentan  je i otvoreno pokazuje svoja osjećanja. Dobrog je srca i nesebične ljubavi, jer duboko u njemu postoji želja da uvijek pomogne.

Druželjubiv je i uvijek je prijateljski nastrojen.

Vrlo je zabavan, duhovit a njegova inteligencija i snalažljivost uvijek je aktivna.  Uvijek ima tople riječi i dobar savjet, te je spreman pružiti rame za plakanje. Odvažno uvijek korača kroz život i uvijek ga nastoji  iskoristiti do maksimuma.

Stabilan je, pun razumijevanja, a ponajviše skromnosti. Savršen je za podršku, dobre savjete, zaštitu i sve to  kako bi se našla optimalna rješenja i pružila puna podrška.  Njegova ljubav je više od velikodušnosti, više od osjećaja.

Istinska ljubav koju gaji, tiče se samo njega, jer je to isključivo njegov kvalitet.

Ima veliko srce  jer je velikodušan , te je uvijek ispunjen smijehom i veseljem.  Neustrašiv je, poduzetan i pun inicijativa.  Njegova velikodušnost  uvijek je na usluzi, jer je uvijek brižan i jako osjetljiv.   Druželjubiv je, ljubazan i uvijek je prijateljski nastrojen.

Uvijek izbjegava sukobe i teške teme, te ide linijom manjeg otpora.

On je osoba koja nikad ne odustaje od svojih ciljeva i na njega se uvijek može osloniti.Porodica mu je sistem koja funkcioniše , koja se razvija i prilagođava novim životnim okolnostima.  Ona mu pomaže da razumije kako je porodica organizovana, trajna i kako se oblikuje čitav porodični sistem.

Humor, zabava i briga su sastavni dio porodične atmosfere, jer u njegovoj porodici ima razvijen odnos povjerenja i međusobnog uvažavanja , te zainteresovanost jednih za druge.

Njegovo srce poznaje svaki ritam i beskrajno želi da zajedno  kuca u ljubavnom ritmu strasti.  Ljubav mu je najljepši osjećaj, koji se može dogoditi čovjeku, jer čovjek bez ljubavi je prazan.

Ona mu daje snagu i jedina je svijetla tačka u njegovom životu.

Pruža pozitivnu energiju i svakog preporodi.   Uvijek je miran i spokojan , rado poklanja ljubav, poklanja nježne riječi i poklanja svu svoju snagu.  Rođen je da bude pun ljubavi i da uvijek dijeli sreću.