BROJ KARTE koji si izabrao OTKRIVA sta te CEKA do KRAJA DECEMBRA!

BROJ KARTE koji si izabrao OTKRIVA sta te CEKA do KRAJA DECEMBRA!

2023-12-03 Off By Maja

KARTA BROJ CETIRI

Ti si osoba sa velikim ambicijama koja nikada ne odustaje od svojih ciljeva. Posebno na poslovnom polju ti je bitno da postignes mnogo, jer mnogo zavidi os tvoje poslovne srece. Novac ti je preko potreban, jer mada ti mnogo radis, novca nikada dosta. Kako dodje tako i ode, jer tvoja primanja nisu posebno velika.

Ali , vrijeme je da se to promjeni , jer pred tobom je poslovna sreca kao nikada do sada.

Tebi ce poci za rukom da ostvaris jedan poslovni san, i samim tim veliki novci dolaze  u tvoj zivot. Nisi pohlepna osoba, ali si sigurno neko ko zna sta zeli. Pred tobom je veliki poslovni preokret koji ce tebi samo veliku srecu donijeti. Vrijeme je da zaboravis na probleme, i da se prepustis sreci koja je pred tobom.

KARTA BROJ PET

Mada si uvijek davao svoj maksimum, tebi je sreca cesto znala da okrene ledja. Osoba si koja se bori za svoju , ali i za srecu svoje porodice. Nikada ti nisi mislio samo na sebe, jer egoista nikada nisi bio. Dobra si susa koja je uvijek vise mislila na druge , nego na sebe. Iza tebe je teska godina koja ti nije uvijek dobro donosila, ali sreca je tebi preca, i za nju se boris.

Ti si osoba koja zeli da misli pozitivno i kada sve ladje potonu.

Sudbina ce tebe da nagradi, jer pred tobom je novcana sreca koja ti je i potrebna. Mada od zivota nikada nisi dobio nista na  poklon, on ce tebe ovaj put posteno da nagradi. Karta koju si izabrao donosi ti novcanu srecu, i tvoj zivot postaje ljeps i laksi. Velika sreca je pred tobom.

Pages: 1 2