RAK je znak cija je ljubav snazna,velika i istrajna… Blago onima koje on zavoli!

RAK je znak cija je ljubav snazna,velika i istrajna… Blago onima koje on zavoli!

2023-12-01 Off By Nada

RAK JE OSJEĆAJAN,  NJEŽAN,  ISTRAJAN I UVIJEK VRIJEDAN…

Uvijek ulazi u ozbiljnije i odgovornije poslove, koji se odnose na njegove dugoročnije projekte. Pojačava se samostalnošću i ozbiljne poduhvate. Usmjerava svoju energiju na one stvari u kojima istinski uživa.

Nikad ne odustaje od svojih ideja, uvijek je uporan ,kako bi ostvario poslovne uspjehe i zadovoljan je rezultatima koje ostvaruje.

Vodi računa o svim oblastima i na njega se uvijek može računati. Posao mu je veoma važan i odlično upravlja sa istim.  Osjeća se dovoljno sigurno i uspješno, kako bi završio   svaki posao.  Veoma je snalažljiv i veoma dobro upravlja poslom.

Odlično daje savjete i zna svaki problem da riješi.

Uvijek je ambiciozan, kreativan i ima potrebu da bude što bolji. Kada je suočen sa izazovima, vrlo brzo dođe do rješenja. Uvijek je spreman na  dugoročne  ciljeve po pitanju posla  i nastoji da ih ostvari.

Odličan je u stvaranju svog uspjeha , svojih ideja i planova.

Posjeduje posebnu posvećenost izvršenju svakog zadatka. Veoma je odan i ne voli iznenadne i neželjene promjene, koje je kreirao za sebe.  Uvijek je prvi u  svemu, željan dinamike, brzine i akmičenja.

  Čini se odličnim inicijatorom koji usmjerava svoju pozitivnu energiju na najproduktivniji način.

Sve zadatke izvršava u rekordnom vremenu  i usklađuje se sa samim sobom da postigne najbolje rezultate.  Njegova odlična sposobnost, omogućuje mu da bude korak ispred i postavi stvari na svoje mjesto. Uvijek je spreman za velike promjene i uvijek može računati na pozitivan ishod.

Uvijek je okrenut prema pozitivnim stranama života, a što rezultira porastom objektivnih mogućnosti.

Donosi povećanje poslovnih aktivnosti, a sve probleme rješava razgovorom , a istodobno učvršćuje jedno prijateljstvo u kojem nalazi oslonac i podršku.  Planete su mu izuzetno naklonjene, i uvijek se uspostavlja duhovnom ravnotežom.

Svi međuljudski odnosi donose mu zadovoljstvo i spokoj.

U ljubavi je topao, otvoren i veoma iskren.  Nježan je i voli organizovane stvari. Rak je veoma posvećen partner, strastven i vatren. Posjeduje direktan i iskren pristup , te može uvijek očekivati svoja osjećanja.

Nikad ne krije svoja osjećanja prema voljenoj osobi i na taj način dokazuje svoju veliku ljubav.

Zna kako održavati svoju ljubav i ne dozvoliti joj da se ikad ugasi.   Kad mu ljubav bude uzvraćena on se osjeća da je osvojio čitav svijet. Voli dijeliti srce, dušu, atome i svoju veliku energiju.  Uvijek ima skladnu okolinu i osjećaj da je voljen i cijenjen.

Pravi harmonično druženje u kome zaista uživa.

Strastven je, iskren,  odan, nježan, darežljiv i uvijek gaji duboke emocije.  Njegov entuzijazam nema granica pa zato posjeduje odličan smisao za humor.

Ljubitelj je zabave i voli kad ima stabilno i lijepo stanje.

Rak obožava romantiku i uvijek je otvoren za ljubav.  Uživa u svakom trenutku svog života, emotivan je i uvijek je ispunjen razumijevanjem.  Sve što mu je povezano sa ljubavlju, djeluje vrlo očaravajuće.

Zadovoljan je u ljubavnom životu i dopušta da mu se umiješaju emocije.

Šarmantan je, jako simpatičan i uvijek ostavlja dobar dojam.  Ljubav mu je uvijek naklonjena, puna romantike i zaljubljenosti.  Vodi računa o svom zadovoljstvu, privlačan je i čini sve kako bi se zadovoljio unutrašnjim stanjem.