LAV i DJEVICA – LJUBAV u DECEMBRU:  Slijedi CAROBAN MJESEC kada su ova dva znaka u pitanju, a evo i zasto!

LAV i DJEVICA – LJUBAV u DECEMBRU: Slijedi CAROBAN MJESEC kada su ova dva znaka u pitanju, a evo i zasto!

2023-12-01 Off By Maja

Ljubavni horoskop za lava i djevicu za mjesec decembar otkriva sta vas ocekuje u predivnom mjesecu koji je pred nama. Ukoliko ste rodjeni u jednom od ova dva znaka, mozete ocekivati samo najvecu ljubavnu srecu.

LAV i DJEVICA – LJUBAV u DECEMBRU:

LAV

ZA LAVOVE U VEZI:

Pred vama je mjesec u kojem cete vi imati veliku srecu na polju ljubavi. Predivna desavanja su pred vama koja ce vam jos jednom dokazati koliko ste voljeni. Mada su vas i vas i vasu voljenu osobu u zadnje vrijeme pratili manji problemi, vi ste u svoju ljubav vjerovali. Uspijeli ste zajedno da se izborite za ono najbitnije, ljubav.

Vi ste zodijak koji ce sve da ucini samo kako bi sreca napokon cvijetala, i to je vama i poslo za rukom. Mjesec decembar vama donosi veliku srecu jer vi cete sa voljenim bicem do kraja godine ostvariti jednu veliku zelju. Pred vama je mjesec srece, ljubavne harmonije i svega sto ste zeljeli. Problemi vas zaobilaze jer vasa ljubavna sreca ce cijeli mjesec da vas prati na svakom koraku.

ZA SLOBODNE LAVOVE:

Ne moze se reci da vam najveca ljubavna sreca bila naklonjena, ali zodijak kao sto ste vi uvijek vjeruje u iskrenu srecu. Razocarenja, raskidi sve je to iza vas, ali u ljubav vjeru ne gubite.  Vama mjesec decembar donosi veliku srecu jer u vas zivot ulazi osoba koja ce vas na prvi pogled oduseviti. Pred vama je ljubav na prvi pogled, jer odmah cete shvatiti da je to osoba koju ste cijeli svoj zivot cekali. Vama mjesec decembar donosi najvecu ljubavnu srecu ikada jer vi upoznajete svoju najvecu ljubav do sada. Mjesec decembar jer vas sretan mjesec jer on vam donosi ljubav kakvu ste i zasluzili. Iskrneu ljubav koja ce i ostati na vasoj strani.

DJEVICA

ZA DJEVICE U VEZI:

Vi nikada niste zeljeli da budete osoba koja ce odustati od svoje ljubavne srece, opa cak i kada je najteze vi ostajete uz voljenu osobu. Veliki ste emotivac ali i neko ko se iskreno trudi da njegova veza bude savrsena. Naravno da ne postoji nista savrseno, u to ste se u zadnje vrijeme i sami morali uvjeriti.

Nesuglasice su pratite vasu vezu ali od te ljubavi se nikada niste zeljeli udaljiti. Pred vama je mjesec u kojem te nesuglasice pripadaju proslosti, jer vama mjesec decembar samo veliku ljubav donosi. Vi cete btii sretni jer pred vama je ljubavna sreca kao nikada do sada. Vasa veza ce da zablista novim sjajem, jer cete zajedno da radite na tom da samo sretni budete. Do kraja mjeseca decembra vi cete to i biti.

ZA SLOBODNE DJEVICE:

Ljubavna sreca je vama jako bitna, ali do sada ste se susretali vise sa razocarenjima nego sa srecim. Vi ste zodijak koji je uvijek pokusavao da pronadje osobu koja ce vas razumijeti, nekoga ko ce uvijek ostati na  vasoj stranu i ko vas nece razocarati. Takvu jednu osobu vi cete u ovom mjesecu upoznati. Mjesec decembar vama donosi ljubav koja ce sve da promjeni na bolje. Nece se desiti ljubav na prvi pogled ali vi cete odmah znati da je to osoba sa kojom zelite da provedete svoj zivot.