ZENU DEVICU je ZIVOT NAUCIO da NIKOME NE VERUJE POTPUNO, i nju nije lako PREVARITI…

ZENU DEVICU je ZIVOT NAUCIO da NIKOME NE VERUJE POTPUNO, i nju nije lako PREVARITI…

2023-11-29 Off By Dejana

Dame rodjene u ovom znaku su jako hrabre zene.

Zena devica je anatalicna,precizna,marljiva,prakticna,preopsirna,pozrtvovana,spretna. Voli da bude o svemu obavestena. Sto se tice ljubav ona je vatrena i voli da bude u centru paznje kada su muskarci u pitanju. Vole da se muskarci vete oko nje. A i vrte se jer je prava vatra.
Voli da flertuje i flert joj dodje kao dusevna hrana. Voli da ima partnera koji ce svaku zelju da joj ispuni. Cesto se desava da ima i duplu vezu . Prosto je takva. Voli da uziva u svim carima ljubavi pa nije ni cudno sto je jedan partner ne moze zadovoljiti u njenim zeljama.
Ali kada se odluci za brak onda se povlaci i pripada samo svom muzu. Nikada ne vara muza i ako joj je proslost bila burna kada se odluci na brak tada se povlaci u mirne vode. Posvecuje se porodici,deci najvise i njihovoj karijeri. Sto se tice prijatelja,voli iskrene i odgovorne prijatelje. Ne voli ljude koji samo kukaju i crpe njenu energiju.Za svoje prijatelje je uvek tu. Pomoce im koliko god moze ali nikada im se ne otvara do kraja. I nikada im ne veruje do kraja. Kod pripadnica ovog znaka uvek postoji doza opreznosti nebitno je da li se tu radilo o prijateljstvu ,ljubavi ili na poslovnom planu.
Jednostavno ne veruje ljudima do kraja. Zena devica zna da bude nepoverljiva.
Zivot ju je naucio da nikom ne veruje u potpunosti vec da uvek ima dozu opreznaosti. Voli spospbne ljude i vredne. Takodje je i samo sposobna i vredna. Za nju ne postoje prepreke i uvek stize do svog cilja. Na prvi pogled deluje umiljata i satka ali jako je opasna ako je povredis. Ne oprasta ti nikad i ne zaboravlja st joj je uradjeno. Kad tad vam vrati istom merom.  Zena devica zna koliko vredi.
Ne libi se da ti kaze u lice ono sto misli o tebi i ne opterecuje se sa tim da li vas je povredila svojim stavom ili ne. Smatra za sebe da je uvek u pravu i zeli da njena rec uvek bude zadnja. Pripadnice rodjene u znaku Device je jako tesko prevariti. I ako na prvi mah deluju slatke umiljate i naivne uopste nisu. Premazane su svim bojama i tacno znaju kako da vam daju do znanja da ni malo nisu naivne da samo tako izgledaju.
U slobodno vreme pripadnica ovog znaka voli da sama negde otutuje i da uziva u svojoj slobodi. Voli da nakupi eneggiju za nove pobede i poraze. Ako imate pripadnicu ovog znaka u svom okruzenju ne mislite da je naivna i toliko slatka kao sto deluje na prvi pogled.
Morate biti uvek covek prema njoj da budete vredni,sposobni . Jer samo takve osobe bira za partnere i prijatelje. Prosto voli iskrenost,sposobnos,jer i sama je takva. Jednom recju kraljica pozude,vrednoce i opreznosti.