OVAN – daje SVOJ ZIVOT na tacni za one koje VOLI,ali ko ga POVREDI – dobija   OPASNOG NEPRIJATELJA…

OVAN – daje SVOJ ZIVOT na tacni za one koje VOLI,ali ko ga POVREDI – dobija OPASNOG NEPRIJATELJA…

2023-11-29 Off By Maja

Ovan je znak koji ce vam dati sve, pa i svoj zivot na tacni. Svoje srce i sve sto ima. Ali, on je pri tome i osoba koja ce sve da vam trazi zauzvrat. Jednostavno je takav. Kod njega nema igrica, i nije osoba koja dozvoljava bilo kome da se igra sa njim.

Konkretno receno, ovnovi su bikovi koji ce u svakom  trenutku znati kako  treba da se ponasaju. Mnogi bi mogli da im pozavide na snazi koju imaju ali i na  upornosti, jer ono sto jedan ovan zacrta on to bas uvek i ispuni i nimalo ga ne zanima sta o tome misle drugi ljudi.

Nije od onih osoba koje ce se usuditi da nekoga povrede ili da grade svoju srecu  na osnovu tudjih suza. Ali, isto tako bas nikada nece dozvoliti ni da dodje do toga da se neko sa njima poigra na bilo koji nacin. Ako to samo pomisle, ovan odlazi, pravi se da vas ne poznaje, i ma koliko da vas je voleo, prestaje to da cini.

Moramo da kazemo da za razliku od vecine ostalih znakova on je svestan svoje vrednosti. Bice u stanju da vam da svoj zivot, svoje srce, svoju ljubav. Sve sto ima. Ali, isto ce tako bviti spreman da vam okrene ledja ako  shvati da se neko usudio da se igra sa njegovim divnim srcem.

Ukratko receno, ko pokloni ljubav, ovan ce biti u stanju da mu da duplo vise. Ali, isto tako, ako vec dodje do toga da njega neko povredi, da se neko sa njim poigra,  on ce biti u stanju da mu vrati milo za drago. Ovnovi inace nisu zlopamtila. Oni nemaju potrebu da se bilo kome  svete. To ne znaci da to nisu u stanju, vec da to rade u retkim situacijama. Jer, jednostavno samo prekinu kontakt i ne dozvole sebi da budu sa onima koji ih ne cene.

OVAN U LJUBAVI:

On je fatalni zavodnik i u to nema nimalo sumnje.Mozemo cak da kazemo da oni odlicno znaju kako treba nekome ukrasti srce. Ali, isto tako, ma koliko da im je do nekog stalo, ako je ta osoba zauzeta odustace. Oni postuju ono sto je tudje i cuvaju ono sto pripada njima.

A realno govoreci, to je najispravniji stav. Ono sto neko pokloni ovnu, ovan ce njemu dati duplo vise. Ljubav za ljubav, ali i bol za bol. I sto je jos vaznije, ovan vazi za nekog ko ce moci da  svakoga usreci, jer mu je dusa toliko velika da je jednostavno puna ljubavi.

Cak moramo da kazemo da  je sa ovnom sreca obecana i sigurna ako znate da ga cenite, i ako umete da ga postujete! Preko prevare nikada nece preci. Ali, isto tako, prevaru nikad nece oprostiti.