RIBE – KRALJ EMOCIJA  zodijaka, NIKO NE VOLI tako JAKO i SNAZNO i ISKRENO kao ONE!

RIBE – KRALJ EMOCIJA zodijaka, NIKO NE VOLI tako JAKO i SNAZNO i ISKRENO kao ONE!

2023-11-28 Off By Dejana

RIBE su znak koji je kralj emocija u zodijaku.

Jeste i rak neko ko je osetljiv, i skorpija, ali ribe su nekako kada su emocije u pitanju prve. Niko se ne zaljubi tako brzo kao one,ali isto tako niko jako ne ume ni da voli. Ono sto je za jednu ribu vaznije od svega je to da ima nekoga na koga moze da se osloni. Nekoga kome moze da veruje, prosto da zna da nije sama. Ona nikako nije znak koji moze da ide  sam kroz zivot. Voli do ludila ali je spremna na mnogo toga   onda kada shvati da se neko igra sa njom.

Ona nije neko ko se sveti. Ona itekako ume i moze da prasta ali u svemu postoji granica. U svemu postoji prag tolerancije i kada ga  neko jednom predje onda  ribu ta osoba gubi za sva vremena. Moramo da kazemo da je riba neko ko ce biti tu onda kada svi drugi okrenu ledja i odu. Odlicno zna sta zelim, a  njene zelje nikada nisu velike. Ona prosto samo hoce da bude voljena. Nije od osoba koje mozete da zavedete novcem. To bas nikada. Ona samo zeli nekog ko ce joj biti tu, nekog ko ce joj pre svega biti prijatelj pa tek onda sve ostalo.

Naravno da moramo da naglasimo da neko ko je toliko emotivan nikada nece prevariti. Sansa da jedna riba sedi na dve stolice ne postoji. Ali, isto tako ne postoji sansa da riba oprosti ako je neko izda. Sve moze da razume i sve moze da istolerise,ali jednostavo nikada nece pomisliti da da sansu onima koji su joj zabili noz u ledja.

Za  jednu ribu je najvaznije da ima nekog kome moze da veruje i zato ako toj osobi sa kojom je ne moze verovati to je prosto za nju znak da krene dalje. Ma koliko da je bolelo. Riba je jedan od najboljih prijatelja koje ikada mozete imati.

Sve vase tajne ce umeti da cuva. Razumece vas i podrzati i biti vam tu cak i onda kada niko nije. No, za jednu ribu moramo da kazemo da isto kao sto ona ume da cuva vase tajne isto tako ocekuje da vi  radite to isto kada je ona u pitanju. Za nju je rec svetinja i ne postoji sansa da pogazi ono sto vam je obecala ali ni da oprosti ako vi  pogazite ono sto ste obecali njoj.

Ribe su bica koja ce znati da vas cene i usrece. One znaju da vole,ali imaju tu snagu i da precrtaju i krenu dalje ako ih neko ne postuje. Osim sto zele da budu voljene, za ribe je postovanje najvaznije. Smatraju da nijedan odnos ne moze da opstane ako nema postovanja. Onda ne moze biti ni razumevanja,ni tolerancije,ni oprostaja, ni poverenja,pa ni ljubavi. Ribe svakoga postuju i ocekuju to isto od onih koji ih okruzuju.