BLIZANCI : Vole jako i iskreno,ali njihovu ljubav nikada nije lako ni zasluziti,ni dobiti!

BLIZANCI : Vole jako i iskreno,ali njihovu ljubav nikada nije lako ni zasluziti,ni dobiti!

2023-11-28 Off By Nada

BLIZANCI SU  VRLO SAOSJEĆAJNI, DOBRODUŠNI, POUZDANI I VEOMA VRIJEDNI…

Blizanci: Na poslovnom planu uvijek ostvaruju sve ono što zamisle.  Donose konkretne odluke  i uvijek imaju pregršt poslovnih ideja, koje vrlo lako realizuju.  Prezdovoljni su na privatnom planu i oni su primjer  kako se treba truditi i boriti u životu .

Vrlo su komunikativni i uvijek oko sebe imaju veliki broj osoba koje im pružaju radost i veliku ljubav.

Na njih se uvijek može računati, jer su odani i teško prihvataju svaki poraz. Njihova komunikativnost je puna ideja i ambicija. Vole se baviti poslom kojeg vole , jer su hrabri i istrajni.

Vole u svemu biti marljivi , a njihova inteligencija dolazi do izražaja.

Uklapaju se u svako društvo i uspijevaju uvijek naći zajednički jezik. Društveni su i često postižu veoma dobre uspjehe . Dobro se snalaze u svakoj situaciji i vole nova iskustva.  Sposobni su da uvijek stvaraju dobru atmosferu i vole ostvarivati sve zacrtane poslove, te vjeruju u svoj marljiv rad.

Karijera im je vrlo važna  i znaju da sve stvari mogu napraviti kako treba.

Prilično su dobri za pokretanje novih poslovnih poteza, vjeruju u sebe i uvijek donose najbolje moguće odluke. Imaju dosta snage kada se treba fokusirati na neke stvari koje su od bitnog značaja.

Vole sigurnost i stabilnost i smatraju sebe izuzetnim.

Usavršavaju svoju struku , te se uvijek angažuju oko novih znanja , a uz svoj uloženi trud vrlo dobro i napreduju.  Privlače ih veliki izazovi , a obraćaju pažnju na svoj stil izražavanja i predstavljaju ostvarenju poslovnih namjera.

U važnim situacijama, posjeduju dovoljan uticaj na razvoj događaja.

Sve čine što je potrebno kako bi zadane poslove  vrlo lako riješili.   Samouvjereni su i racionalno koriste svoju pozitivnu energiju. Čine sve što je potrebno, te dokazuju svojoj okolini koliko su sposobni.  Ljubav prema životu pomaže im da postignu svoje ciljeve i da prate svoje vizije.

Vole da se zabavljaju i stvaraju dobar ugođaj.

Njihove ambicije su velike i uvijek žele ljubavno osvježenje.  Vole da unose i pokreću promjene u ljubavnom životu, jer su sve planete na njihovoj strani.  Dopuštaju  da se ljubav odvija prema sopstvenim pravilima, jer su oni krajnje osjećajni, meka srca i veoma dobroćudni.

Ljubavni život im često ulazi u vrlo povoljnu fazu i uvijek se posvećuju onima koje vole.

Rado i uveliko se zaokupljaju svojim voljenima i brinu o njihovoj sreći.  Vole se okruživati lijepim stvarima i kad su uz njih njihovi voljeni.  Nastoje njegovati svoje emotivne veze u širem smislu , te su otvoreni i povjerljivi prema osobama koja im mnogo znače.

Uvijek su dobre volje , ljubazni su i svaki višak svoje energije vole  da prenose na druge.

Mnogo polažu na prijateljstvo i rado poklanjaju svoju beskrajnu ljubav.   Brižni su i imaju posebnu privlačnost i realnost.  Uvijek su iskreni i na svaku situaciju djeluju pozitivno.

Imaju potrebu da često borave u prirodi na svježem zraku i vole  da uvijek imaju zajedničke sportske aktivnosti.

Blizanci uvijek donose dobro raspoloženje, veoma su prijatni i svakom se dopadaju.   Vesele su naravi,  te uvijek su raspoloženi da pružaju bezuvjetnu ljubav i pozitivnu energiju.  Njihova sretna duša iskreno vjeruje u ljubav, a ona je najmoćnija pokretačka snaga na svijetu.