Ovi znaci su u proslosti napravili gresku i sada im sledi kajanje zbog toga: Zelece da vrate vreme…

Ovi znaci su u proslosti napravili gresku i sada im sledi kajanje zbog toga: Zelece da vrate vreme…

2023-10-25 Off By Dejana

Postoji jedna velika istina, a to je da se vreme ne vraca. I ono sto je proslo,proslo je, ma koliko mi zeleli da neke stvari prozivimo jos jednom ili ih ispravimo.

VAGA

Vi ste neko ko je proslosti bio jako srecan. Neko ko je imao kraj sebe osobu koja ga je volela svim srcem ali vam je bilo malo. Sada su pred vama dani tokom kojih cete shvatiti da ste pogresili. Da ste imali nekoga ko vas je voleo svim srcem ali da ste vi sami krivi jer niste umeli i znali da cenite ono sto je ta osoba cinila za vas.

Sada vas stize karma. Nece se desiti nista posebno vec cete jednostavno saznati da ta osoba vise nije slobodna. Da je konacno shvatila koliko vredi i da je odlucila da u svoj zivot unese promene. Ona je neko ko zeli da bude srecan a shvatila je da sa vama to nece biti moguce.To ce vas jako zaboleti.Istina je da cete imati potrebu da ispravite svoju gresku… Da cete zeleti da ucinite sve sto mozete kako bi ste tu osobu ponovo vratili u svoj zivot ali to jednostavno nece biti moguce.

Moramo da kazemo da je izvesno da ce vam jako tesko pasti sto je ta osoba srecna i sto sada daje nekome drugom ono sto je moglo biti samo vase. Ali kako god vi necete moci da promenite bilo sta i to je najveca istina.

Neka vam ovo bude prilika da shvatite da je jako vazno cuvati ono sto imamo.  To nesto se zove prava ljubav. Vama je sve to bilo ponudjeno na  tacni ali vam je bilo malo…

JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi znak koji je u proslosti spoznao sta je to prava ljubav. I nema nimalo sumnje da sada imate silnu zelju da u svoj zivot vratite nekog iz proslosti. To bas i nece biti moguce.

U bliskoj buducnosti ce doci do toga da se uverite da  je osoba koja vam nedostaje napokon nasla svoju srecu i vi  ni u kom slucaju ne treba da je krivite zbog toga. Svako od nas ima pravo da nadje nekoga koga ce voleti. Da se bori da dodje do svog cilja.

Vrlo je vazno da kazemo da vama slede dani kada cete se mozda silno kajati ali to ne sme da vam bude prepreka. Ukratko receno, morate naci snagu da krenete dalje. Da iz svega izadjete kao pobednik. Vrlo je vazno da ne odustajete  od onog sto naumite. Uvek imajte na umu da nas nekad poslednji pokusaj odvede do cilja.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da ce karma na neki nacin da vas kazni time sto cete shvatiti da ste bili voljeni, da ste mogli dakazete da imate nekoga ko je samo vas. Neko ko samo vama pripada… I da vam je ipak malo malo.

Nekada moramo da izgubimo nesto da bi smo shvatili koliko nam to nesto znaci i to je klasican primer kada ste vi u pitanju.

No, ono sto moramo reci jeste da zivot jeste nacinjen od uspona i padova…