Pred ovim znacima je pomirenje sa osobom koju ne mogu da prebole!

Pred ovim znacima je pomirenje sa osobom koju ne mogu da prebole!

2023-05-29 Off By Maja

Pred ovim znacima je pomirenje sa osobom koju najvise vole. Oni ce se pomiriti sa bivsom ljubavi koju prosto ne mogu da prebole.

BIK

Bivsu ljubav nikad niste preboljeli, ali to ne zelite da priznate tek tako. Vi volite iskreno i kada jednom zavolite, to je za sva vremena. Sa bivsom ljubavi ste mnogo toga prosli, kako losa tako i dobra vremena su iza vas. Ali sreca za koju ste se mnogo trudili nije uspjela, jer su poceli da vas prate problemi koje niste uspjeli da rijesite. Raskid koji je iza vas jako tesko vam je pao ali vi nikad niste uspjeli da predjete preko svog ponosa, i da trazite pomirenje sa osobom koju volite. Desavanja koja su iza vas nisu vam lako pala, mnogo ste voljeli ali ono sto mozda ne znate jeste da i vas vasa bivsa ljubav i dalje voli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pred vama su desavanja koja ce vas mngoo usreciti jer pred vama je pomirenje sa osobom koju volite najvise. Naime jedan susret koji je pred vama sve ce da promjeni, jer cete sresti bivsu ljubav i nova, stara ljubav ce ponovo da udje u vas zivot. Pred vama je velika sreca jer tom pomirenju ste se dugo nadali, ali to niste zeljeli da priznate. Ipak, sudbina ima svoje planove i ona ce vase puteve ponovo da spoji. Vama je zajednicka sreca prosto sudjena jer vi cete sa bivsom ljubavi samo za dobra vremena znati. Sve ce da vam krene na bolje jer pred vama je pomirenje sa osobom koju volite najvise. Problemi koji su vas pratili zauvijek ce pripadati samo proslosti.

VAGA

U vasem zivotu ljubav je uvijek bila na prvom mjestu. Mnogo ste cinili za svoju ljubavnu srecu, ali sa voljenom osobom je doslo do raskida koji vas je mnogo povrijedio. Sve to vam je jako tesko palo, ali u ljubav niste zeljeli da prestanete vjerovati. U vasem zivotu sve se je promjenilo, ali vi ste neko ko u ljubav nikad nije prestao da vjeruje. Mnogo volite svog bivseg partnera, i niko tu ljubav ne moze da ospori. Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo usreciti jer vas ocekuje pomirenje sa osobom koju volite najvise.

Sudbina spaja vas put sa bivsom ljubavi jer ta ljubav izmedju vas nikad se nije ugasila.

Pred vama je pomirenje i sve ce napokon da vam krene na bolje, jer cete na svojoj strani imati osobu koju volite najvise. Ovog puta nista nece biti kao prije jer vi cete samo za veliku srecu znati. Ocekuju vas velike promjene koje ce vam samo veliku ljubav donijeti u koju nikad niste prestali da vjerujete. Sa bivsom ljubavi vi cete postici mnogo i neke planove koje ste imali u proslosti napokon cete ostvariti. Vi cete samo sretni biti jer vas ocekuje sreca sa osobom koju niste preboljeli. Vrijeme je za velike promjene kakvim ste se i nadali ali sto nikome niste zeljeli da priznate. Ljubav nema granice, i vi to najbolje znate.