Kad TUGU ZAMENI SRECA : Izaberi POTKOVICU  – dace ti SNAGU da UCINIS sve sto POZELIS!

Kad TUGU ZAMENI SRECA : Izaberi POTKOVICU – dace ti SNAGU da UCINIS sve sto POZELIS!

2023-05-29 Off By Dejana

Potkovice su veoma mocni simboli srece. Potkovice mogu da nam pomognu da se izborimo za sve ono do cega nam je stalo. Uz pomoc njihove srece mozemo uciniti sve ono sto pozelimo…

POTKOVICA 1)

Ako ste izabrali prvu potkovicu:

Vama je ispod casti da trazite pomoc drugih ljudi i zbog toga je ne trazite. Vi ste osoba koja je navikla da se za sve izbori sama. Medjutim, vi ne uspevate u poslednje vreme da se izborite za ono do cega vam je stalo. Vi pokusavate na sve nacine da se izborite za brojne razloge za srecu, ali u tome nemate previse uspeha. Vama ce potkovica uz pomoc svoje srece pomoci na razne nacine. Ona ce vam pre svega pomoci da se izborite za sve ono sto vam je potrebno za istinsku srecu. Uz pomoc srece potkovice za vas nista nece biti nemoguce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

POTKOVICA 2)

Ako ste izabrali drugu potkovicu:

Vi ste osoba koja nema previse problema u zivotu. Medjutim, vi veoma cesto imate problema sa finansijama. Upravo vi zelite da se izborite za veliki novac, ali u tome u poslednje vreme ne uspevate. Ipak, vi cete uskoro uspeti da se izborite za veliki novac. Vama ce potkovica pomoci u tome, ona ce vam pomoci da se izborite za brojne novcane dobitke koji su vam trenutno toliko potrebni. Vama je novac potreban kako bi pomogli vasim voljenim osobama, a potkovica ce vam pomoci da do novca i dodjete.

POTKOVICA 3)

Ako ste izabrali trecu potkovicu:

Vama srecu ne mogu doneti skupe stvari, vama srecu ne moze doneti novac. Vama su za srecu potrebne one stvari koje se ne mogu kupiti novcem. Vi niste trenutno srecni samo zbog toga sto niste u najboljim odnosima sa nekim vasim voljenim osobama. Sve sto vi zelite jeste da resite sve probleme i da ponovo uzivate u sreci u drustvu tih osoba. Upravo ce vam potkovica, uz pomoc svoje srece, pomoci u tome. Potkovica ce vam pomoci da resite sve te probleme i vi cete ponovo moci da uzivate u predivnim trenucima sa tim osobama. Vi ste osoba koja zasluzuje srecu, a vi cete u sreci i uzivati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

POTKOVICA 4)

Ako ste izabrali cetvrtu potkovicu:

Ne krijete nista o sebi. Vas je izuzetno lako upoznati, vi ste veoma otvorena osoba. Svako ko vas malo bolje poznajte zna da je vama najvise stalo do ljubavi. Upravo je vama ljubav nesto najbitnije i vi samo zelite da se izborite za ljubavnu srecu. Vi trenutno nemate srece u ljubavi, ali ce vam potkovica pomoci da se izborite za nju. Vama ce potkovica pomoci da se izborite za toliko zeljenu srecu, a ona ce vam pomoci na razne nacine. Vas ce potkovica stititi od ljubavne tuge, a takodje ce vas pratiti njena velika sreca. Vi cete konacno biti u prilici da uzivate u toliko zeljenoj ljubavnoj sreci, konacno cete uspeti da se izborite za nju. Vama ce potkovica doneti srecu u ljubavi, a vama je ljubav nesto najvaznije sto postoji. Situacija na planu ljubavi vaseg zivota ce se potpuno promeniti.