IGRA SUDBINE – jednom zodjaku SLEDE NAJLEPSI DANI,a  drugi ce PATITI kao NIKADA  DO SADA!

IGRA SUDBINE – jednom zodjaku SLEDE NAJLEPSI DANI,a drugi ce PATITI kao NIKADA DO SADA!

2023-05-29 Off By Dejana

OVAN

Igra sudbine…Dragi ovnovi, vi ni sami ne znate šta da očekujete od meseca juna. Vi ne želite da imate preterano velika očekivanja, jer se plašite razočarenja. Međutim, vama mesec jun neće doneti aposlutno nikakve veće probleme. Vi nemate razloga za strah kada su pitanju dešavanja tokom meseca juna. Čak naprotiv, vi zapravo imate razloga za optimizam.

Dešavanja koja vas očekuju tokom meseca juna će vam aposlutno nadmašiti očekivanja i u to nema nikakve dileme. Prvo što će vam jun doneti jeste povratak jedne vaše drage osobe u vaš život. Vama će se u život vratiti osoba do koje vam je mnogo stalo, a sa kojom se već duže vreme ne slažete oko nekih važnih stvari. Konačno ćete uspeti da rešite probleme sa tom osobom i ona će biti ponovo kraj vas.

Posle toga vas očekuju uspesi na poslu. Vi ćete sa dešavanjima na poslu tokom meseca juna moći da budete aposlutno zadovoljni. Vama će jun biti ubedljivo najuspešniji mesec od početka godine kada je u pitanju plan posla vašeg života.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ipak, vi ćete jun provesti u divnom raspoloženju najviše zahvaljujući dešavanjima na planu ljubavi. Upravo ćete vi tokom celog meseca juna samo za onu najveću sreću znati i vas očekuju dešavanja na planu ljubavi zbog kojih ćete moći da shvatite da ste u vezi sa osobom koja vas mnogo voli.

Sem toga vama će se tokom meseca juna pružiti i neke prilike na koje vi već jako dugo vremena čekate. Vama će jun biti ništa drugo nego mesec sreće.

RIBE

Igra sudbine… Drage ribe, vi imate umerena očekivanja od meseca juna. Vi ne očekujete previše. A vama zaista mesec jun neće doneti previše toga lepog. Nažalost, vama će mesec jun obeležiti problemi koji vas očekuju skoro pa na svim planovima vašeg života.

Prvo vas tokom juna očekuju problemi na poslu. Vama zaista poslovna klima neće odgovarati tokom većeg dela meseca juna i zbog toga bi se veoma lako moglo desiti da vi ostanete bez zaposlenja. Vi ćete takođe tokom juna shvatiti da ste sve vreme živele u zabludi, jer ste neke vaše kolege smatrale dobrim prijateljima. Upravo će te osobe tokom juna činiti neke postupke zbog kojih ćete shvatiti da vam te osobe nisu prijatelji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Jun će vam takođe doneti ogromnu količinu problema na planu vaše veze. Vi i u poslednje vreme imate mnogo problema na planu ljubavi, a problemi će se nastaviti i tokom meseca juna. Vaš partner prosto neće dovoljno voditi računa o svojim postupcima i on će vam često nanositi tugu. Vi ćete zbog jednog postupaka vašeg partnera početi ozbiljno da razmišljate čak i o ljubavnom kraju. Vi ćete zaista tokom meseca juna moći da shvatite da ste u vezi sa osobom koja pre svega samo na sebe misli, a zbog toga će vam biti teško.

Vama nažalost mesec jun uopšte neće ispuniti očekivanja. Čak naprotiv, on će vam doneti neka dešavanja koja vi ni sa čim niste zaslužile, a vama će zbog svih tih dešavanja biti jako teško. Izuzetno težak i naporan mesec vam predstoji. Vama se ni malo neće svideti dešavanja koja vas očekuju tokom juna.