DETALJNO, za SVAKI ZNAK do KRAJA MESECA –   astro prognoze od 1. do 30. juna!

DETALJNO, za SVAKI ZNAK do KRAJA MESECA – astro prognoze od 1. do 30. juna!

2023-05-29 Off By Dejana

OVAN 

Posao:Ukoliko se do kraja meseca malo vise potrudite ocekuje vas bice sreca  kraj Juna.  Do 30. juna… Novac ce stizati sa svih strana sto ce vama posebno odgovarati. Karte pokazuju i put ka inostranstvu koji vam se otvara, mada niste sigurni da li cete ici.

Ljubav:Sve sto ste ocekivali od vaseg partnera jeste vernost i poverenje prema vama a nista od toga niste dobili pa se pitate u cemu je problem i ko je krivac.

Zdravlje:Nece biti nekih vecih problema.

BIK

Posao:Racionalizujte troskove ukoliko zelite da se posao koji ste zapoceli i obavi onako kako ste i planirali. Imate dovoljno na racunu pa nebi trebalo da imate poteskoca ali ovo je izuzetno nestabilan period pa se mogu desavati i nepredvidjeni troskovi koje niste uracunali.

Ljubav:Ukoliko ste  u stabilnoj vezi kako karte pokazuju do kraja juna stanj se nece menjati ali ce zato oni slobodni imati vise sansi da promene svoj emotivni status. Pazite ukoliko se radi o osobama koje ste upoznali preko interneta.

Zdravlje: Bicete osetljiviji nego inace i moze se desiti da budete sklonijji prehladama.

BLIZANCI

Posao:Ne morate se brinuti da nesto nece ici kako treba ukoliko ste napravili tacne proracune i ukoliko se ukalkulisali sve sto bi moglo da vam zatreba…  Iako otvaranje sopstvenog preduzeca zahteva gomilu dokumentacije vi lako izlazite sa time na kraj.

Ljubav:Uprkos brojnim pokusajim da sacuvate vasu vezu moracete da se na zalost kako karte kazu i pozdravite sa vasom vezom i da je pustite da ode u zaborav. Ne ocekujte cuda vise. Nema nade.

Zdravlje:Moguce jako melanholicno stanje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Posao:Zauzeti ste na poslu pa ne vidite koliko je vase okruzenje postavilo jaku konkurenciju  i preti da vam ugrozi posao koji morate da sto pre obavite ukoliko ne zelite da vas izbace iz posla.

Karte vam predvidjaju vekili uspeh.

Ljubav:Ona pocetna zanesenost voljenom osobom polako prolazi i vi sada niste sigurni da li su vasa osecanja i dalje jaka kao nekada i ne znate kako da se nosite sa tim saznanjem.

Zdravlje:Dobro cete se osecati, samo se morate graniti zdravije.

LAV

Posao:Pocele su da vam se javljaju osobe koje do sada niste imali prilike da vidite i da vam traze pomoc u vezi njihovog poslovanj…

A ni vi sami ne znate na koju cete stranu pre da pogledate. Vi nemate dovoljno vremena ni za sebe, tako da cete ih redom odbijati.

Ljubav:Kako su se karte za vas otvorile vi cete u periodu do kraja juna morati da donesete odluku da li cete pruziti drugu sansu osobi sa kojom ste nekada bili u vezi i koja je prekinuta na njegovu inicijativu.

Zdravlje:Ukoliko budete nastavili da zanemarujete svoje zdravlje snosicete posledice.

DEVICA

Posao:Pokusacete sa privatnim biznisom iako niste sigurni da li cete uspeti u tome. Jer je jedna osoba koju ste nedavno upoznati pocela pa odustala. Ali vi niste ona i mnogo ste vispreniji u donosenju odluka koje su dobre po vas,

Ljubav:Nemojte se razocarati ukoliko vasa voljena osoba pozeli da napusti porodicni dom i ode dalje. Vec neko vreme situacija je napeta i mozete sa sigurnoscu tvrdimo.

Jer karte to potvrdjuju, je moliti ali se nista menjati nece.

Zdravlje:Moguci bolovi u ledjima sa vremena na vreme. Do 30.juna je svasta moguce…

VAGA

Posao:Doslo je vase vreme i mozete slobodno poceti da pravite planove i da krojite sebi put kojim cete ici u narednom vremenskom periodu .

Samo nemojte dozvoliti da vas bilo sta na tom putu omete i da vas udalji od glavnog cilja. Karte vam predvidjeju veliki uspeh.

Ljubav:Vreme je da pustite proslost da ode i da se okrenete buducnosti.N ije vise vreme da mozete tu nesto da menjate ili da popravljate. Buducnost ceka da vam zakuca na vrata.

Zdravlje:Povedite racuna malo vise o seceru u krvi. Kontrolisite se i ukoliko nemate simptome.

SKORPIJA

Posao:Poslovni partneri sa kojima ste saradjivali prosle godine donece vam ugovore koji su toliko dobri da necete imati ni jednu zamerku na njih.

Ovo je vasa inzvaredna sanasa da pokazete sta umete i da vas inostrani partneri cak preporuce i svojim kolegama za trajnu saradnju.

Ljubav:Partnerski odnosi su svakoga dana u sve vecoj krizi, a vi uporno tvrdite da ne znate sta se desava sa vama. Morate se malo vise potruditi jer prema kartama moze doci do privremenog razdvajanja ako ne bude tako.

Zdravlje:Nemojte cekati jesen da odete na kontrolu. Do 30.juna treba da se cuvate…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC 

Posao:Posao vas tera da budete aktivniji nego inace u ovo doba godine iako radute vise niste toliko umorni kao prosle godine u ovo vreme.  Opredelite se za jednu sveru delatnost jer cete u suprotnom trositi energiju na sve strane.

Ljubav:Karte za vas i nisu ni najmanje naklonjene i sve sto vam se bude desavalo do kraja meseca …. Bi ce cudo ukoliko se ne porazvodite ili kako karte kazu ne rastanete sa stalnim partnerom.

Zdravlje:Morate jesti zdraviju hranu.

JARAC

Posao:Neumorni ste u ovom periodu i jako zelite da se dokazete pred novim poslodavcima kod kojih ste nedavno poceli da radite. Zelite da steknu sto bolji utisak o vama ali po kartama na zalost necete dugo tu raditi.

Ljubav:Iako u srecnoj vezi vama na vrata dolazi bivsa ljubav da vas moli za oprostaj.Na vama je da odlucite sta cete dalje u zivotu raditi.

Zdravlje:Proverite hormonalni status.

VODOLIJA

Posao:Posao obavljate sa lakocom od kako ste naucili kako da postavite stvari prema listi i kako da se njega drzite . Sada vam je generalno i sam zivot laksi jer mozete da se bolje organizujete.

Ljubav:Ljubav i dalje nije saveznik Vodolija. Zauzetima je lepo i nema potrebe bilo sta da se menja…  Ali slobodne Vodolije kako karte se preklapaju na tom polju, pokazuju dosta suza , patnje i bola.

Zdravlje:Odradite sve potrebne preglede.Ne igrajte se.

RIBE

Posao:Nemogucnost da uskkladite poslovno i privatno vas navodi na razmsljanje koliko ste iskreni i usredsredjeni i na posao i na porodicu . I shvatate da niko nema vas maksimum , ni porodica i posao.

Ljubav:Posebne prilike cekaju vas do kraja meseca. Imate dosta razloga za srecu a kako karte kazu taj period ce i potrajati i na dalje.I kroz celo leto.

Zdravlje:Bez neki hecih promena.