Simboli ljubavi: Onaj koji ti je najlepši će otkriti tvoju ljubavnu sudbinu!

Simboli ljubavi: Onaj koji ti je najlepši će otkriti tvoju ljubavnu sudbinu!

2023-05-28 Off By Dejana

Simboli ljubavi: Onaj koji ti je najlepši će otkriti tvoju ljubavnu sudbinu!

SIMBOL BROJ 1.

Riuza je uvijek bila simbol ljubavi. Ti koji si izabrao ovaj simbol imas mnogo ljubavi u svom srcu. Tu ljubav bi rado da poklonis nekome, ko je zaista i vrijedan tvoje ljubavi. Nisi imao mnogo srece u ljubavi jer su neke osobe jednostavno samo koristile tvoje dobro srce. Ti si osoba koja uvijek ima iskrene osjecaje prema osobi koju zavoli. Na zalost, tebi se nije uvijek puzala ista ljubav.

Tvoje srce je cesto bilo ranjeno, ali ti nikada nisi prestao da vjerujes u pravu ljubav.Tvoje srce je iskreno i zasluzuje samo iskrenu ljubav.

Malo ko za sebe moze reci da moze da voli, kao sto ti mozes. Ljubavna sreca je tebe znala zaobilaziti, ali ti i dalje vjerujes u nju, jer ljubav je tvoja zivotna vodilja. Bez nje tvoj zivot ne bi imao smisla.

Mnogo si pokusavao kako bi imao sretan zivot, al tebe su tvoje bivse ljubavi kostale mnogo bola. Postao si prezan, ali vjeru u ljubav nikada nisi gubio. Tebi je sudjeno da budes sretan u svom zivotu.

Ti ces do kraja ovog ljeta upoznati svoju srodnu dusu.

Osobu koja ce tvoj zivot promijeniti u boljem pravcu. Tuga ce za tebe uskoro postati nepoznata rijec, jer ces ti svoju srecu uskoro pronaci. Srecu o kakvoj nisi mogao ni mastati. Sreca ce da te prati u tvom zivotu, jer ces ti sa ovom osobom provesti najljepse trenutke u svom zivotu.

SIMBOL BROJ 2.

Mnogo se trudis da tvoja veza bude uspjesna. Uvijek si to cinio, jer si morao uvijek da mislis i za sebe i za svog partnera. On nije toliko ambicionozan kakda su pitanju promijene koje bi vasu vezu upravile u boljem pravcu. Ti si osoba koja uvijek misli na sve, Malo vise srece u ljubavi bi ti dobro  doslo. Previse je palo na tvoja pleca i tebi bi podrska voljene osobe mnogo znacila. SIgurno je da si imao veca ocekivanja kada je tvoja veza u pitanju, ali uprkos svemu ti svog partnera mnogo volis.

Istina je da i on voli tebe,ali on ne umije uvijek to da pokaze onako kako ti to zelis. Ti si zasluzio samo srecu, i sreca ce uskoro pokucati na tvoja vrata. Tvoj partner ce shvatiti svoje greske, a poslije toga slijede velike promijene.

Ono sto si uvijek zelio od voljene osobe to ces i dobiti. Paznju i ljubav kakvu si i ti uvijek pruzao. Njega ce vise pratiti strah da ne ostane bez tebe, jer ce primjetiti da je i tebi polako svega dosta.

Kako god bilo, vasa ljubav je mnogo jaka. Tebe ocekuje lijep zivot sa voljenom osobom. Nesuglasice ce biti tu, ali vi cete ipak ostati nerazdvojni.

Probleme koje sad imate brzo cete prebroditi. Tvoj partner ce tebi dokazati koliko te voli, i koliko m je stalo do vase ljubavi. NIko ne moze da vas razdvoji, jer vama je sudjeno da budete sretni. Vi cete svaki problem uspijeti savladati, jer cete se boriti za ono sto vam je bitno.

SIMBOL BROJ 3.

Sreca u ljubavi te nije uvijek pratila. Mnogo si patio zbog laznih ljubavi. Mada si ti uvijek bio iskren i posten u svakoj svojoj vezi, tebi je sreca ipak okretala ledja. Ponekad ni tebi nije bilo jasno zasto, jer si se ti uvijek trudio da budes osoba koja ce stati uz svog partnera, bez obzira na sve. Ipak paznja koja je tebi trebala, nije uvijek bila prisutna. Mnogo razocarenja si prosaoi jedno vrijeme si bi izgubio nadu da ces ikada biti sretan u ljubavi.

Tebi nije sudjeno da ostanes sam. Tebi je sudjena sreca koju ces uskoro upoznati. Jedna osoba ce ti pomoci da vratis svoju vjeru u ljubav. Poznanstvo koje te ocekuje sredinom jeseni mijenja sve u tvom zivotu.

Ti ces do kraja godine mnogo postici sa osobom koja ce se ispostaviti kao tvoja srodna dusa. Pred vama su samo sretni dani koji ce mnogo toga u tvom zivotu promijeniti. Ti si skromna osoba koja od ljubavi zaista ne trazi mnogo, ali ti ces dobiti svu srecu ovog svijeta.

To si iskreno i zasluzio, jer si uvijek bio postena i iskrena dusa. Sudbina sa tobom ima divne planove, koje ces ti sa svojom voljenom osobom ostvarivati jedan po jedan.

Do kraja godine ti neces znati za tugu i razocarenje. Samo sreca ce biti dio tvog zivota.

Ostanite u tijeku! Pogledajte naše najnovije vijesti i saznajte više!

SIMBOL BROJ 4.

Veza u kojoj se ti trenutno nalazis nije vise ono sto je nekada bilo. Mnogo toga se je promijenilo. Ne samo da se je tvoj partner mnogo promijenio, on vise i nije osoba kojoj slijepo vjerujes. Uvijek si imao ogromno povjerenje u voljenu osobu, ali to vise nije slucaj.

Mada svom partneru nista ne govoris, ti imas neke sumnje koje te vec duze vrijeme prate.

Da li je neko drugi usao u zivot tvoje voljene osobe? Ti ces do kraja jeseni saznati istinu koja ce te mnogo razocarati. Tvoj partner nije bio isken prema tebi, ali tebe te sumnje svakako prate.

Ono sto ces saznati promijeniti ce sve u sta si do sada vjerovao. Nisi jedina osoba u zivotu svog partnera, ali on ne zeli da te povrijedi, i zato suti. Jos je tu mnogo ljubavi prema tebi, ali to vise nije ljubav na koju si ti naucio.

Tebe ocekuje jedno veliko razocarenje. Ali to tebe nece obeshrabriti. Tebe je zivot naucio da se moras izboriti sa nekim stvarima, ali sve to je tebe ucinilo samo jacom osobom. Ti neces padati u ocaj, i ako ces biti mnogo razocaran. Za tebe ce se mnogo toga promijeniti, ali ti ces poslije svega biti samo jaca osoba koja ce poceti da misli i na sebe. Shvatiti ces da si mnogo vremena trosio uzalud, ali ti iz svojih gresaka uvijek nesto naucis. Tako ce biti i ovaj put, jer si ti osoba koja ce se na kraju izboriti za svoju srecu.

SIMBOL BROJ 5.

Mnogo se desava u tvojoj vezi, ali ti osoba koja je naucila da se bori za osobu koju voli. Ti i tvoj partner ste mnogo vezani jedno za drugo. Vasoj sreci mnogi zavide, ali i mnogi se petljaju u vas privatni zivot. Neke osobe sebi daju previse za pravo.

Ti nikada nisi bio osoba koja je marila za to sta drugi govore.

Tebi je bitno da si pronasao srecu sa svojom voljenom osobom. I zaista, vasa ljubav je toliko jaka da vam ni najveci dusmani ne mogu nista. Ali mnogi su vec pokusali da sruse vas mir i vasu privatnost. Mnogo toga ce se promijeniti do kraja godine.

Jedna osoba ce pokusati da ponovo srusi tvoju ljubavnu srecu, ali tvoj partner ce se itekako znati zauzeti za vasu ljubav. Bez obzira na sve sto je pred vama, vasa ljubav ce poslije toga biti samo jos jaca i veca.

Nekim osobama cete dati do znanja da ne smiju da vam se petljaju u zivot. Vas ce sreca pratiti jer ste vas dvoje uvijek slozni.  Selidba u jedan mali gradic je takodjer pred vama. Primejtices da sa voljenom osobom mozes sve postici sto zelis. Vas ocekujenovi pocetak koji ce biti pun pogodak za vasu vezu. Sreca ce vas pratiti jer cete uspijeti da izbacite neke ljude iz svog zivota.

Nikome ne dozvoljavas da ti rusi ljubva, i tvoja borba za tvoju srecu ce tebi donijeti mnogo.

SIMBOL BROJ 6.

Sve sto si do sada mislio da znas o ljubavi uskoro ce se promijeniti. Imao si mnogo srece u ljubavi, ali ni blizu onliko koliko te ocekuje do kraja godine. Ti si osoba koja zna da se zauzme za sebe. Ne dozvoljavas da neko podcjenjuje tvoju ljubav.

Ti postujes svog partnera, ali to postovanje ocekujes zauzvrat.

Sa tobom nije uvijek lako, ali osoba sa kojom si sada mnogo voli te tvoje male mane. Znas ti vrlo dobro da izludis voljenu osobu, ali tebi na kraju bude sve oprosteno. Prosto iz razloga je tvoj partner zna da je tvoja ljubav iskrena i postena.

Ti si sretna osoba, ali tebe  ocekuje jos veca sreca. Tvoj partner ce napraviti jedan korak koji ce tebe  mnogo iznenaditi, ali i mnogo usreciti. Njegov dokaz ljubavi ce nadmasiti sva tvoja ocekivanja.

Ljubav koju pruzas voljenoj oosbi, dobiti ces zauzvrat kako tini mogao ni zamisliti. Mnogo toga lijepog prd tobom, a vec sredinom jeseni ocekuje te veliko ljubavno iznenadjenje. Ponekad znas da svom partneru izvuces poslijedni zivac, ali njegova ljubav prema tebi je ipak ogromna. NJegov nacin da ti to dokaze promijeniti ce sve u sta si do sada vjerovao.

Niko nece biti sretniji od tebe, jer ces shvatiti da neko iskreno cijeni tvoje veliko srce.

SIMBOL BROJ 7.

Mnogo zelja zaista nemas, ali jedna koja ti je tako blizu srca nikako da se ispuni. Ti si osoba koja je mnogo skromna u svim segmentima svog zivota.

Ljubav je tebi mnogo bitna, ali ti uvijek vise dajes nego sto dobijas. Kada se zaljubis vidis samo voljenu osobu, sebe cesto stavljas u drugi plan. Nista ti ne ide preko ljubavi voljene osobe, samo ti znas koliko se boris za svoju ljubavnu srecu. Tebe su neke ljubavi u zivotu razocarale, ali tvoja vjera u ljubav je ogromna. Tvoja zadnja veza je ostavila los trag na tvom srcu.

Zelio si iskrenu ljubav, ali je nisi dobio. Osoba koju si mnogo volio iznevjerila je tvoje iskreno i velio srce. Tebe do kraja godine ocekuje nesto predivno, tvoja najveca zelja ce postati stvarnost.

Jedna osoba tebi mnogo znaci, ali ti nisi nikada imao hrabrosti da joj to priznas. Zelja da budes zajedno sa tom osobom dugo te prati. Ono sto ti ne znas je da ta osoba ima ista osjecanja prema tebi, ali sudbina nije bila brza da vas spoji. To ce se uskoro promijeniti. Osoba koja je tako blizu tvom srcu ce ti priznati svoju ljubav. Tvojoj sreci nece biti kraja.

Tvoaj zelja ce se ispuniti, i ti ces sa tom osobom zapoceti jedan divan zivot. Nisi uvijek imao srece, ali uskoro ce ona biti tvoj vjerni prijatelj.

SIMBOL BROJ 8.

Vec dugo si sa osobom koju mnogo volis, ali vasa ljubav je morala da prodje mnoga iskusenja. Nije vam uvijek bilo lako, ali vi ste se izborili za svoju ljubav. Vjerujete jedno drugom i vrlo dobro znate da uzivate u svojoj ljubavi.

Mozda ti za svoju vezu dajes malo vise nego tvoj partenr, ali on te mnogo voli i zna da cijeni sve sto cinis za vasu ljubav.

Potajno se nadas da ce se tvoj san ispuniti, i da cete tvoj partner zaprositi. Ali on kao da je do sada nesto cekao,  i nikako  da ti ispuni tvoju zelju. Nije ga strah da se veze za jednu osobu, ali on je do sada imao svoje razloge zasto je tako dugo cekao.

Tebe do krjaa ove eseni ocekuje ono sto si uvijek zelio. Voljena osoba ce da postavi ptanje kojem  si se tako dugo nadao. Prosidba te ocekuje, a ubrzo cete stati i na  ludi kamen. Pred vama je lijep i sretan zivot.

Tvoj partner tebe vrlo dobro poznaje, i zna da je to tvoja velika zelja. Zelja koju ce ti voljena osoba ispuniti, jr je njegova ljubav prema tebi ogromna. Mozda ti to ne pokazuje uvijek onako kako ti to zamisljas, ali jedno je tacno, vasa ljubav je jaca od svega. Sreca je vaa sudjena, ali vi ste tu srecu iskreno i zasluzili.

Oboje ste se borili za vasu ljubav jer ste vjerovali jedno u drugo.

Vjeridba ce mnogo toga promijenti na bolje, sreca  koja te ocekuje bice mnogo veca nego do sada. Mada se cini kao da vas ljubav ne moze biti jaca, vrijeme ce pokazati da moze.

Ostanite u tijeku! Pogledajte naše najnovije vijesti i saznajte više!