Ovim znacima sledi pomirenje sa osobom iz proslosti:Neko ce biti iskreno srecan!

Ovim znacima sledi pomirenje sa osobom iz proslosti:Neko ce biti iskreno srecan!

2023-05-10 Off By Dejana

 

 VODOLIJA

Neke ljubavi ne mogu da se prebole bas kao sto neki ljudi ne mogu da se zaborave.

Drage vodolije,vama ce naredni dani doneti pomirenje sa nekim iz proslosti.

Dakle mozete da se radujete bliskoj buducnosti jer nema nimalo sumnje da vam slede  trenuci tokom kojih ce doci do iznenadjenja.

Vasa bivsa ljubav ce odluciti da vas pozove. Ona dobro zna da je zivot jedan i nece da dozvoli da joj prolazi  u cekanju.

Spremna je da vam svoju ljubav, koja i dalje postoji,  dokaze i pokaze na delu. I ako i vi osecate isto,i ako vam je iskreno stalo onda se prepustite i pustite da vas vodi srce.

Nekada se itekako isplati preci i preko ponosa i preko ega  kako bi smo dosli do svoje srece.Ovo je tipican primer za to.

 

BLIZANCI

Znak ste koji  zeli pomirenje i jos jednu sansu sa osobom iz proslosti.

Probali ste da je zaboravite na svaki moguci nacin ali vam jednostavno nikada nije poslo  za rukom.   Moramo da kazemo da su sada pred vama dani tokom kojih cete shvatiti da i ta osoba oseca isto. Da je to izmedju vas i sa vama ono pravo i da nema nimalo sumnje da cete biti iskreno srecni ako zaboravite na glas svog razuma.

Samo ucinite onako kako vam nalaze vase srce.  Pustite da vas ono vodi jer ono nece pogresiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mozda vas je ta osoba jako povredila u proslosti ali morate imati na umu da se sada iskreno kaje zbog toga.  I ako joj date jos jednu sansu skoro da nema toga sto nece uraditi samo da ovog puta sacuva ljubav i srecu koju sa vama ima.  Mislite o tome.

Pages: 1 2