Ovim znacima sledi pomirenje sa osobom iz proslosti:Neko ce biti iskreno srecan!

Ovim znacima sledi pomirenje sa osobom iz proslosti:Neko ce biti iskreno srecan!

2023-05-10 Off By Dejana

Ono sto moramo da kazemo jeste da ovim znacima sledi pomirenje sa osobom iz proslosti.  Nema sumnje da ce biti iskreno srecni, jer neke ljubavi  ne mogu da se zaborave…

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ste neko ko nikada nije zaboravio jednu bivsu ljubav. Vi iskreno zelite pomirenje i nema nimalo  sumnje da ce do  njega i doci.  To je ono sto moramo da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dugo ste se borili i na svaki moguci nacin pokusavali da krenete dalje ali ono sto je izvesno jeste da vam prosto nije uspelo.  Da je to ljubav koja je prava,  da je to jako i snazno i da ni u kom slucaju ne moze da se zaboravi ono sto je pravo. 

Ono sto vi ne znate jeste da i ta osoba prema vama oseca isto. Da i ona  uzalud pokusava da krene dalje ali da ne moze da vas zaboravi.

U danima koji su pred nama ce doci do toga da vam se ta osoba javi. Da prosto  bude hrabrija nego vi i da odluci da vam kaze da ne moze da vas zaboravi. Bicete jako srecni kada dodje do toga iz prostog razloga sto i vi osecate i zelite isto.

Sudbina ce vam dati jos jednu sansu, a nema nimalo sumnje da ce sreca pokucati na vrata vaseg zivota i da vam tek sledi jedan novi i lepsi pocetak…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2