Ljubavni horoskop za cetvrtak: Ovog 10, MAJA ce jedan zodijak dobiti sve kada su emocije u pitanju!

Ljubavni horoskop za cetvrtak: Ovog 10, MAJA ce jedan zodijak dobiti sve kada su emocije u pitanju!

2023-05-10 Off By Dejana

 VAGA

Ljubomora vam je veliki problem ali to je greska.

Voljenoj osobi je stalo do vas i nema nimalo sumnje da je iskrena prema vama i da  vas voli. Nema razloga da sumnjate u nekog ko je od starta iskren prema vama.

SKORPIJA

Vazno je da ne odustajete od onog sto zelite.   Da se borite za ono sto hocete. Osoba ste koja previse sada mari za tudja misljenja. Ako tako nastavite necete  moci da kazete da ste srecni.  Pitanje vase srece  je u vasim rukama.

 

STRELAC

Ono sto  treba da kazemo kada je ovaj cetvrtak u pitanju jeste da ce vas  zvezde konacno  pogledati. Vrlo je moguce da cete shvatiti da postoji neko   ko oseca isto sto i vi. Emocije su vam obostrane i sada samo treba da se posvetite onom sto imate.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Vazno je da znate da ce ovaj dan biti prilika za ljubav. Nemojte kriti ono sto zelite i ono sto osecate.

Ovo moze da  bude dan za  romansu kada cete shvatiti  da postoji neko do koga vam je stalo  i da ta osoba oseca isto sto i vi. Sledi ljubavni susret.

 

VODOLIJA

Nemojte da zaboravite da postoji neko ko se bori za vas. To je ono sto moramo da kazemo i ne smete toj osobi ni u kom slucaju da dajete laznu nadu. Ako vam nije stalo, otvoreno  to recite, i nemojte  nikome  obecavati ono sto ne mozete da ostvarite.

 RIBE

Ovaj dan vama nece doneti nista posebno. Ono sto moramo da kazemo jeste da treba da znate da ne smete nikome obecavati    ono sto ne mozete da ispunite.

Moglo bi doci do toga da nekome slomite srce. To je ono sto ne zelite ni u kom slucaju.

Pages: 1 2