KARMA se SVETI ovim ZNAKOVIMA! Saznajte ZASTO?!

KARMA se SVETI ovim ZNAKOVIMA! Saznajte ZASTO?!

2023-05-10 Off By Maja

VAGA

Vi vazite za zodijaka koji uvijek pokusava da sve ucini kako bi bio sretan. Mnogo truda ulazete u svoju srecu i nikada ne odustajete. Sudbina je znala da bude okrutna prema vama, ali vi ste uvijek imali svoje ciljeve od kojih niste zeljeli odustati.

Zivotna energija koju vi posjedujete je zadivljujuca, ali istovremeno ste cesto i previse posveceni uspjehu i napredku.

Na vasem putu ka sreci niste uvijek bili posteni prema nekim osobama. Kao da vam je uspjeh u nekim trenucima bio preci od osjecanja ljudi koji su uvijek bili tu za vas.

Niste ni primjetili koliko ste neke osobe svojim ponekad egoisticnim potezima povrijedili, ali karma je primjetila sve i nije zaboravila.

Njena osveta uskoro stize do vas i rui jedan veliki poslovni san. Upravo taj san da postignete nesto veliko na poslovnom polju, ona ce da srusi. I sami cete s vremenom uvidjeti da ste pogrijesili, ali sudbina ce vec da uradi svoj dio posla.

 

JARAC

Vi zaista niste ucinili nista toliko lose, ali dovoljno lose da bi vas karma kaznila. Naime vi ste u jednom periodu u svom zivotu imali nekoga ko je bio lud za vama, ali ta osoba prosto nije bila vas tip. Niste mislili nista lose kada ste tu osobu kojoj ste ukrali srce ignorisali. Ipak neko je ostao razocaran i slomljenog srca zbog vaseg postupka. Da ste bili iskreni i rekli svoja osjecanja, mozda bi bilo sve drugacije ali ovako ste bez i jedne rijeci samo ignorisali osobu koja bi za vas ucinila sve.

Karmina osveta stize jer ona zna koliko je boli i tuge neko zbog vas prosao i to vam nece oprostiti.

Vi zelite srecu u ljubavi i ona to zna. Ali karmina osveta udara upravo tamo gdje ste najvise osjetljivi, a to je ljubav. Gubite ljubav jedne osobe koja vam u zivotu znaci mnogo. Ta osoba vam okrece ledja i vas ocekuje dugo vrijeme slomljenoj srca isto kao nekad kad ste vi jedno slomili.

 

 

Pages: 1 2