Izaberi MAGICNO DRVO i saznaj kakvu MUDRU PORUKU ti donosi!

Izaberi MAGICNO DRVO i saznaj kakvu MUDRU PORUKU ti donosi!

2023-05-10 Off By Maja

MAGICNO DRVO BROJ 2

Tvoj zivot nije uvijek bajka ali ti si osoba koja je uvijek znala da se bori za sebe. Neko si ko je prosao mnogo u zivotu i neko koga su mnogi tebi dragi ljudi razocarali. Ali ti si uvijek oprastao jer si u sustini jedna velika dusa od covjeka koja nikome nikad nije mislila lose. U tvom zivotu postoje problemi koje moras da rijesis, ali isto tako u tvom zivotu i dalje postoje osobe koje su te nekad razocarale.

Carobno drvo ti otkriva da u svom zivotu treba da se udaljis od osoba koje ti ne misle dobro. Tvoji problemi ce nestati kada se udaljis od osoba koje misle da sa tvojim emocijama mogu da se igraju kako zele. Ti previse vrijedis da bi oprastao osobama koje tebi nikada nista ne bi oprostile.

 

MAGICNO DRVO BROJ 3

Desavanja u tvom zivotu nisu ti uvijek lako pala, ali ti si osoba koja je uvijek znala da se bori za svoju srecu. Mnogo je toga sto si u zivotu morao proci ali previse lako uzimas kada te problemi savladaju. Ti jesi pozitivna osoba koja uvijek zeli da misli samo dobro, ali kada problemi pocnu da te prate moras da se zauzmes da ih rijesis.

Magicno drvo ti otkriva da ce problemi otici iz tvog zivota ukoliko i ti sam pocnes da se vise zauzimas za svoju srecu. Vrijeme ce pokazati da ce sve na bolje da se promjeni jer magicno drvo ti otkriva tajnu da  moras da se boris za svoju srecu.

Pages: 1 2