Do kraja mjeseca MAJA ove znake OCEKUJE IZNENANEDJENJE!

Do kraja mjeseca MAJA ove znake OCEKUJE IZNENANEDJENJE!

2023-05-10 Off By Maja

ŠKORPIJA


Poznato je da je Škorpija uvijek vrlo orijentirana na cilj i fokusirana i definitivno zna tačno šta želi. Ponekad gotovo ima mističnu i istovremeno zavodljivu harizmu, zbog čega izgleda izuzetno samouvjereno i stabilno. Uglavnom, ovi kvaliteti se odnose i na jak horoskopski znak. Međutim, do kraja mjeseca doživljava unutrašnju vožnju rolerkosterom ,i to okreće vasu inače postojanu ličnost naglavačke.

Ovaj emocionalni haos ce vas  iznenaditi i nemate  pod kontrolom ni svoja osećanja ni svoje postupke. Inače strukturirana Škorpija je poletna i želi da bude negdje drugdje svakog vikenda u proljece. Možda ne bi trebali  previše negativno gledati na ovu želju za  izlazcima do kraja mjeseca.

OVAN


Ovan je generalno otvoren za konstruktivnu kritiku i posebno je spreman da primi k srcu komentare svojih najmilijih. Međutim, vatreni znak je također vrlo nezavisan i voli preuzimati odgovornost i kontrolu, što ih često dovodi do toga da fundamentalno preferiraju da rade stvari sami i rijetko uključuju druge. Činjenica da ne vodi računa o onima oko sebe i da rijetko pita za savjet izaziva mnogo nemira u poslednje vrijeme, posebno na poslu

Ali, srećom, Ovnovi su brzo razvili osetljivost za ovo i očigledno pokušavaju da djeluju na timski način.

Ova empatija dovodi do razvoja mnogih skladnih i vrlo jakih partnerskih odnosa, što pozitivno utiče i na posao i na privatni život. Ovan vidi ovo lijepo iznenađenje kao lekciju da prihvaćanje pomoći proizvodi više od samo dobrog posla, odnosno prijateljstva. Do kraja mjeseca mnogo toga će se promjeniti.

Pages: 1 2