Izaberi SIMBOL LJUBAVI i DOBICES svoju LJUBAVNU PORUKU za MAJ-jedan je znak da te ceka NAJLEPSI MESEC IKADA…

Izaberi SIMBOL LJUBAVI i DOBICES svoju LJUBAVNU PORUKU za MAJ-jedan je znak da te ceka NAJLEPSI MESEC IKADA…

2023-05-09 Off By Maja

SIMBOL BROJ 1

Ti si osob  koja je uvijek vjerovala u svoju ljubavnu srecu. Ti nikada nisis ni pomislio da bi u svom zivotu ostao sam. Zelis srecu u ljubavi i za nju se i boris. Di sada si morao da se suocavas sa velikom boli koj  je tvoje srce slomila na hiljade komada.

Ipak ti si bice koje vjeruje u ljubav i koje se nikada te ljubavi nece odreci.

Vjerujes da za tebe ona prava , iskrena ljubav postoji, i niko ti ne moze reci suprotno. Mastas o osobi svojih snova i nikada neces odustati. Ti si bice koje je mnogo vezano za ljubav, jer ona je tvoja zivotna vodilja koje se ti usvom zivotu nikada neces odreci.

Mjesec maj u tvoj zivot donosi veliku srecu.

Ti ces upoznati svoju srodnu dusu koja ce ti znaciti mnogo. Pred tobom su desavanja  koja cete ostaviti bez teksta. Pred tobom je susret sa tvojom velikom ljubavi. Sa tom osobom ti ces u zivotu postici mnogo , i vasa ljubav ce biti nesto posebno, nesto sto se ne desava svakome.

Ti ces imati mnogo srece u ljubavi sa tom osobom , jer pred tobom je sreca kakvoj se mozda ni sam nikada nisi nadao.

Velika ljubavna sreca te ocekuju u mjesecu  maju. Nikada nisi odustajao od svoje srece, i poruka za tebe je da i u buduce vjerujes u ljubav, jer ona  moze mnogo toga da promjeni na bolje u nasim zivotima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

SIMBOL BROJ 2

Uvijek si vjerovao u srecu, ali ta sreca tebi nije uvijek bila naklonjena. Osoba si koja zivi za voljenu osobu i koja pokusava da bude sretna. Tebe tvoj partner mnogo voli u to nema nikakve sumnje.

Ali u mjesecu maju moras  biti oprezan.

To je i poruka koju si izabrao, jer sanse su velike da cete voljena osoba prevariti. Pred tobom su desavanja koja ce ti slomiti srce, jer jedna osoba ulazi u zivot tvoje voljene osobe. Poslije toga nista vise nece biti isto, jer tvoj partner ce se ludo zaljubiti.

Mjesec maj nije tvoj sretan mjesec, jer ljubavna sreca ti okrece ledja.

Ti ces biti tuzan, ali nikada nemoj da prestanes da vjerujes u ljubav. S vremenom ce sve doci na svoje  i niko sretniji od tebe nece biti.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2