CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU SVE! Ko ce do KRAJA MJESECA morati da se suoci sa NAJVECOM TUGOM!

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU SVE! Ko ce do KRAJA MJESECA morati da se suoci sa NAJVECOM TUGOM!

2023-05-09 Off By Maja

VAGA

POSAO

U danima koji su pred vama dolazi do novcanih gubitaka koji ce vam jako tesko pasti. Necete moci da ostvarite sto ste naumili, naprotiv vama stizu dani u kojima ce vas pratiti velike brige kada je vas posao u pitanju. Ciganske karte otkrivaju da cete morati da se suocite sa velikim novcanim problemima.

LJUBAV

ZA VAGE U VEZI:

Pred vama su velike nesuglasice sa voljenom osobom, ali i jedno saznanje koje ce vam slomiti srce. Do kraja mjeseca vi cete donijeti jednu tesku odluku jer preko saznanja koje je pred vama necete moci tako lako preci. Sanse su velike da ce doci do privremenog rastanka.

ZA SLOBODNE VAGE:

Neko je lud za vama ali vi to nikako da primjetite. Jedna osoba je ludo zaljubljena u vas ali vi kao da ne zelite da se upustite u novu ljubavnu vezu. Proslost vas je naucila da morate biti oprezni.

ZRAVLJE

Previse briga ce lose utjecati na vase raspolozenje ali vi cete pronaci nacin da se izborite za sebe. Pokusajte da se okruzite pozitivnim mislima.

PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

POSAO

Na poslovnom polju do kraja mjeseca dolazi do velikih promjena koje vam se nece dopasti. Poslovni problemi vas ocekuju i vi cete morati dobro da se potrudite kako bi sve doslo na svoje mjesto. Nece vam biti lako jer vasa ocekivanja su bila sasvim drugacija. Ipak poci ce vam za rukom da se skoncentrisete i da izvucete najbolje koliko vam to situacija bude dozvoljavala.

LJUBAV

ZA SKORPIJE U VEZI:

Ljubavna sreca je na vasoj strani i vi za probleme necete znati. Voljena osoba cini sve kako bi vi bili sretni sto ce vam naravno mnogo laskati. Vrijeme je da vam krene na bolje jer poslije problema koje ste zajedno prosli napokon sreca kuca na vasa vrata.

ZA SLOBODNE SKORPIJE:

Vasa ocekivanja su prosto postala prevelika i samim tim vrlo tesko da cete uspjeti osvojiti srce osobe do koje vam je stalo. Previse tjerate po svom, ali osoba koja je ukrala vase srce ne zeli da se mijenja. Ukoliko tako nastavite sanse su velike da ce proci jos mnogo vremena dok pronadjete  veliku srecu.

ZDRAVLJE

Sa zdravljem necete imati problema jer do kraja mjeseca ciganske karte predvidjaju odlicno zdravstveno stanje.

 

STRIJELAC

POSAO

Pred vama je jedan period u kojem cete imati mnogo vise srece nego sto ste to i sami mogli ocekivati. Mnogo toga cete uspjeti rijesiti u svoju korist i novcani dobici nece izostati. Novcana sreca vas ocekuje jer pred vama su dani u kojima ce sve biti onako kako treba.

LJUBAV

ZA STRIJELCE U VEZI:

U zadnjim danima mjeseca septembra vi cete sa voljenom osobom samo uzivati. Probleme koje ste imali do sada zaboravite jer sreca caruje u vasoj vezi. Vi cete sa voljenim bicem cak i uspjeti da ostvarite jedan zajednicki san.

ZA SLOBODNE STRIJELCE:

Velika ljubavna sreca nije pred vama, ali trenutno ste i previse zaokupirani drugim stvarima. Kao da vam je sve prece od vase ljubavne srece, ali vi najbolje znate sta zelite a sta ne.

ZDRAVLJE

Vase zdravlje ce vas savrseno sluziti. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dati razloga za srecu, samim tim i vasem zdravlje ce samo napredovati.

JARAC

POSAO

Na poslovnom polju ste imali mnogo problema sa kojima ni sami niste znali kako izaci na kraj. Ti problemi vas i dalje prate, ali vi ne odustajete. Vas trud ce se isplatiti jer pred vama su dani u kojima ce sve da vam podje za rukom. Novcana sreca napokon kuca na vasa vrata i vi cete imati priliku da rijesite sve sto ste zeljeli. Novac vam do kraja mjeseca nece predstavljati nikakav problem.

ZA JARCE U VEZI:

Ljubavna sreca vam okrece ledja jer voljena osoba krije jednu tajnu koju ce vam u danima koji su pred vama otkriti. Jako tesko ce vam pasti to sto cete saznati, i preko toga necete moci preci. Pred vama su dani  u kojima vam nece biti lako, ali vi ste zodijak koji ima snagu da se suoci sa svakom zivotnom olujom.

ZA SLOBODNE JARCE:

Ljubavna sreca je vama tako blizu, na vama je samo da je prepoznate. Jedna osoba je ludo zaljubljena u vas, ali vi cete se dvoumiti da li da zapocnete novu vezu.

ZDRAVLJE

Osim manje glavobolje, vase zdravlje ce vas savrseno sluziti.

 

VODOLIJA

POSAO

Vi sto zamislite pokusavate i da ostvarite. Ne predajete se vi nikada pa cak ni kada je najteze. Vasa tvrdoglavost vas uvijek tjera dalje, jer vi za poraze ne zelite da cujete. Borite se kao malo ko drugi, i samim tim  dolaze i novcani dobici koji ce vas mnogo usreciti. Sve ce vam u danima koji su prd vama polaziti za rukom. Velika sreca je vama naklonjena u kojoj cete iskreno uzivati.

LJUBAV

ZA VODOLIJE U VEZI:

Vi ste se za svoju ljubavnu srecu uvijek znali izboriti. I pored svih problema koje ste imali, vas partner je uvijek bio na vasoj strani. Velika ste podrska jedno drugom i vama je prosto sudjeno da vas sreca prati. Do kraja mjeseca vi cete imati sve sto ste zeljeli, jer voljena osoba ce zeljeti da vam dokaze koliko vas voli.

ZA SLOBODNE VODOLIJE:

Vrijeme je da se u vasem zivotu nesto promjeni i te promjene stizu u danima koji su pred vama. Vi cete upoznati jednu predivnu osobu i to ce biti ljubav  na prvi pogled. Vrijeme je za ljubavnu srecu i ona napokon kuca na vasa vrata.

ZDRAVLJE

Pokusajete da umanjite vase poroke, masnu hranu pokusajte da reducirate.

 

RIBA

POSAO

Vi uvijek imate velike planove i tacno znate sta zelite a sta ne. Imate velike ambicije da uvijek ostvarite ono sto sebi zamislite. Tako ce biti i do kraja mjeseca jer pred vama je novcana sreca kao nikada do sada. Velike promjene na bolje vas ocekuju, ali i sami ste se mnogo trudili kako bi vam krenulo na bolje. Sreca je na vasoj strani.

ZA RIBE U VEZI:

Sa voljenom osobom postizete sve sto ste zeljeli. Necete imati razloga za brigu jer vasa ljubav cvijeta i vi cete postici mnogo toga do kraja mjeseca. Ljubavna sreca vam je naklonjena kao malo kome drugom.

ZA SLOBODNE RIBE:

Velike promjene nisu pred vama ali vi cete ipak uzivati u flertu. Niste jos spremni da udjete u ozbiljnu vezu, ali nikad se ne zna kad obicni flert  moze da predje u veliku ljubav.

ZDRAVLJE

Vi mozete biti zadovoljni sa svim desavanjima kada je vase zdravlje u pitanju. Necete imati razloga za brigu.

 

 

 

Pages: 1 2