U narednim danima: Ovim znacima se desava nesto divno, jer SRECA CARUJE!

U narednim danima: Ovim znacima se desava nesto divno, jer SRECA CARUJE!

2023-04-10 Off By Maja

LAV

Mnogo toga vam nije polazilo za rukom u danima koji su iza vas. Kako na poslovnom tako i na polju ljubavi vi ste morali sa nesuglasicama i problemima da se suocavate. Vi ste zodijak koji voli harmoniju, jer niste neko ko je sklon svadjama. Ali niste ih prosto mogli zaobici jer problemi u vasem zivotu vam ne daju mira. Novcani problemi vas muce, sve to se mnogo lose odrazuje na vasu vezu koja vam znaci mnogo.

Vi ipak zelite da se izborite za ono sto je vama u zivotu bitno jer vi ste neko ko je naucio da prkosi sudbini. U narednim danima vi cete imati veliku srecu jer pred vama su desavanja koja ce vas mnogo iznenaditi. Vas ocekuje jedan veci novcani dobitak koji ce vam doci kao grom iz vedra neba. Imacete novca kao nikada do sada i samim tim sve probleme cete uspjeti rijesiti. Dani koji su pred vama samo vam dobro donose.

 

VODOLIJA

Vi vrlo dobro znate da se borite za ono sto iskreno zelite. Zodijak ste koji od svoje srece nikada nece odustati jer vi zelite srecu u svom zivotu. Mada u zadnje vrijeme nije sve onako kako ste to imali u planu, vi nikad niste prestali da se trudite da vam bude bolje.

U danima koji su pred vama sve ce na bolje da vam krene. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose i koja ce vam omoguciti da ostvarite jedan svoj veliki san. Pred vama je sreca kakvu do sada u svom zivotu niste imali, jer kao preko noci svi vasi problemi ce da padnu u zaborav. Velika sreca vam je naklonjena koja ce vam omoguciti da se udaljite od svh briga i problema.

Pages: 1 2