Svi bi hteli da budu kao OVAJ zodijak,ali to nije moguce:On je najbolji jer je original!

Svi bi hteli da budu kao OVAJ zodijak,ali to nije moguce:On je najbolji jer je original!

2023-04-10 Off By Dejana

Kada se zaljubi dace vam sve sto ima ali je vrlo vazno da naglasimo da je znak koji ce dati dusu za one do kojih mu je stalo. No, isto kao sto zna da da dusu, isto tako zna i da je uzme… Jer,  ovo je zodijak koji nikada i nikome nece dozvoliti da se igra sa njim, njegovim srcem i emocijama na bilo koji nacin.

Kada pricamo o ljubavi, moramo da kazemo da je ovo zodijak koji ce vam dati sve sto ima ako vas voli. On uvek cini prvi korak i svakako da je poseban po tome. No, svakako da lav uvek ceni i postuje tudje tako da ne postoji mogucnost da ikada gradi svoju srecu na tudjim suzama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ma koliko da lav nekoga voleo, ako je ta osoba zauzeta, ovo je zodijak koji ce se skloniti. Zivi po paroli da bas nikad ne gradi svoju srecu na tudjim suzama.

Ako postoji neko ili nesto do cega mu je stalo, ovaj znak od toga ni u kom slucaju nece odustati. Ali, naravno, ma koliko da nekoga voleo, ovo nije znak koji ce ostati tamo gde mu nije lepo.

Zodijak je koji zasluzuje postovanje i svako ko ne ume ili ne zna da mu pruzi ne zasluzuje da ima lava u svom zivotu. Moramo da kazemo da je istina da je ovo znak koji ce vam dati sve stom ima. No, svakako da dobro zna kada je vreme da se okrene i da ode. Moramo dodati za kraj da je lav cist primer osobe koja  ume da voli.

 

Pages: 1 2