Svi bi hteli da budu kao OVAJ zodijak,ali to nije moguce:On je najbolji jer je original!

Svi bi hteli da budu kao OVAJ zodijak,ali to nije moguce:On je najbolji jer je original!

2023-04-10 Off By Dejana

Dragi nasi, svakako da je svaki znak zodijaka poznat po necemu… Ali,lav je znak koji ima ono nesto, sto ga razdvaja od svih ostalih…

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Lav je zodijak koji zna sta je ono sto hoce od zivota. Dok svi ostali neretko pokusavaju da dobiju nesto na “lepe oci”  moramo reci da je lav neko ko ce biti u stanju da vam da svoju dusu. Da je on jak i snazan i da je jedan od onih znakova koji bas uvek idu ka svom cilju, ma koliko da se nekada cinilo da ne mogu do istog i doci.

Lav je zodijak koji ima petlju da kaze sta je ono sto misli, zeli i oseca. Naravno da je  jak i snazan ali je najposebniji po tome sto ne ocekuje da mu bilo ko bilo sta pokloni.  On je taj koji sam sebi obezbedjuje sve ono sto zeli i svaka mu cast na tome.

Moramo da kazemo da je ovo zodijak koji je poseban i koji ce bas uvek i na svaki nacin umeti i znati da se izbori za ono sto zeli. Ali, lav zivi po paroli da nikada ne radi drugima ono sto ne bi zeleo da neko uradi njemu.

On je zodijak koji ima stav, zodijak koji ima petlju da kaze ono sto misli, sto zeli, sto oseca.  I vazno je da kazemo da cesto svojim zivotom brani one koje voli, sto je svakako za svaku pohvalu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2