RIBA  je dusa od coveka,samo je vrlo tesko steci njeno poverenje, jer je dobrica ali nije naivna!

RIBA je dusa od coveka,samo je vrlo tesko steci njeno poverenje, jer je dobrica ali nije naivna!

2023-04-10 Off By Nada

RIBA JE SAOSJEĆAJNA, HUMANA I UVIJEK JE PRAVI PRIJATELJ…

Samopouzdanje i optimizam su njena dva ključa za otvaranje svojih uspjeha. Njeni pozitivni izgovori  je podstiču da napreduje i ostvaruje svoje uspjehe.  Riba je osoba koja uvijek unosi pozitivnost ma gdje god se nalazila.

Podržava mnoge i poštuje svoja obećanja.

Kad radi na sebi postiže napredak, ne samo  da bi uticala na sebe, već i na druge osobe u svojoj okolini.  Prilagodljiva je u mnogim stvarima u životu, a što sve to i iskorištava.

Voli da gleda ljude u oči za vrijeme razgovora  i upija svaku njihovu riječ.

Razvija svoj lični stil na lijep način. Njena sreća se uvijek lijepo razvija, te otvara i zalazi u duboku sreću.  Daje sve od sebe kako bi pružila mnogo pažnje, strastvenih ljubavnih trenutaka sa puno romantike.

Zna da za nju prava ljubav postoji  sa otvorenim srcem i sjajnom avanturom.

Veoma je kreativna i uvijek svojim čarima može da začini svoju vezu .Uvijek pruža radost i svoju sjajnu pozitivnu energiju.  Ljubav joj je uvijek naklonjena, puna romntike i zakiljubljenosti.

Vodi uvijek računa o svom vlastitom zadovoljstvu, i čini sve kako bi se zadovoljila untrašnjim stanjem.

Zadovoljna je ljubavnim životom , prihvaća sve nove izazove i pri tome dopušta da joj se umiješaju emocije.  Šarmantna je, jako simpatična i posebno ostavlja dobar dojam.

Veoma je draga  i njena je ličnost prijatna i interesantna.

Sama može da se kontroliše, i da utiče na svoj život , svoju profesiju i osobine  koje su joj drage. Puna je romntike i uvijek je otvorena za ljubav. Spada u grupu odgovornih, stabilnih, strpljivih i racionalnih osoba.

 

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ ГРУПИ И ПРАТИТЕ НАС СВАКИ ДАН! КЛИКНИТЕ >>> ОВДЕ

Veoma je pouzdana i ljubitelj je svega što je liijepo.

Vrlo je poštena i uvijek drži do svojih principa. Ne boji se obaveza i ponaša se veoma odgovorno. Emotivna je i uvijek je ispunjena razumijevanjem. Svojim šarmom i lijepim izgledom uvijek je usklađena i ima dobru komunikaciju.

Voli kad je posvećena, divna i kad osjeća iskrenu ljubav.

Rado pruža divljenje, laskanje, komplimente i izražen ponos. Voli akcije,uživanje i uzbuđenja, te sve što donosi adrenalin i budi zadovoljstvo. Voli dinamiku, česte izlaske, voli društvo i zabavu.

Voli dobru organizaciju i zanimljivosti u kojima uživa  u lavirintu ljubavi.

Ona je osoba koja vodi računa o svom partneru, prati svoje stavove i nikad ne donosi naglo svoje odluke. Rado prihvata svoju ljubav i bolji život, te uvijek ima dobre namjere.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2