PRECIZNI DETALJI: Otkrivamo KAKO ce POMRACENJA tokom CELE GODINE DELOVATI na svaki znak zodijaka!

PRECIZNI DETALJI: Otkrivamo KAKO ce POMRACENJA tokom CELE GODINE DELOVATI na svaki znak zodijaka!

2023-04-10 Off By Maja

VAGA

Pomracenja u ovoj 2022.godini na osobe rodjene u znaku vage uticu emotivno. Vi cete tokom svakog pomracenja osjetiti tugu za proslim danima, i sebe cete dovoditi na rub ludila.

Previse cete biti orijentisani prema proslosti i onome sto ste mogli, a niste ucinili. Mucit ce vas misao da li ste mozda negdje pogrijesili u proslosti.

 

SKORPIJA

Pomracenja  na vas uticu vekiom nervozom koja ce vas pratiti. Vi cete u naletu emocija donositi odluke koje vam nece biti od koristi, naprotiv samo cete sebi stetu nanositi.

Nervoza ce vas pratiti tokom svakog pomracenja, i samo slabo cete moci to da kontrolisete.

 

STRIJELAC

Vi na razliku od skorpije cete biti smireni kao nikada. Pomracenja vama donose mir u dusi, jer ta pomracenja ce  veoma dobro da uticu na vas zdravlje.

MIr i harmonija vladaju u vasem zivotu tokom svakog pomracenja.

 

JARAC

Ono sto se je  i do sada pokazalo jeste da pomracenja posebno lose uticu na vasu vezu. Nesuglasice dolaze sa skoro svakim pomracenjem, i tako ce mozda biti i tokom ove godine.

Ipak, u ovoj godini mozda da vam i krene na bolje, jer pomracenja koja u ovoj godini dolaze mogla bi se i suprotno na ranije odraziti dobro na vasu vezu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Promene koja su pred nama u ovoj godini vama donose dobro raspolozenje i pozitivne misli u trenucima i kada vam nece bas sve biti po volji.

Inace ste veliki optimista, ali sa pomracenjima cete postati jos veci koji ce pokusavati i ono sto vam se do datog momenta cinilo nemoguce.

 

RIBA

Vi cete biti zadovoljni i sretni, jer ove promene na vas uticu fantasticno. Vi cete sa svakim pomracenjem u ovoj godini biti samo sretni i zadovoljni sa sobom.

Ovaj zodijak postaje sretniji i pun elana kada dodje do pomracenja.

Pages: 1 2