MAGICNA RUZA TVOJIH  ZELJA: POZELI nesto SVIM SRCEM i ZATVORENIH OCIJU pa izaberi   jednu MAGICNU RUZU!

MAGICNA RUZA TVOJIH ZELJA: POZELI nesto SVIM SRCEM i ZATVORENIH OCIJU pa izaberi jednu MAGICNU RUZU!

2023-04-10 Off By Dejana

Magicna ruza ti ispunjava zelju. Jedna je znak da ce se tvoja najveca zelja ostvariti.

 

RUZA BROJ 1.

Ti si osoba koja nikada nije bila posbno zahtjevna. Zivis skromno i nikada nisi trazio puno od zivota. Trenutno imas jednu veliku zelju kada su tvoje financije u pitanju.

Tvoj posao je nesto sto te mnogo muci. Novacni dobitci izostaju, ali ti se i dalje boris, jer moras i zelis da sebi obezbjedis bolju buducnost. Osoba si koja vjeruje u srecu, ali na kraju se ipak oslanjas samo na sebe. Neke zelje si uspio da ostvaris, ali jedna velika je jos uvijek ostala neispunjena.

Nije tvoja zelja nesto sto je nemoguce ostvariti, ali do sada ti nije polazilo za rukom da se ona pretvori u djelo. Ti ces u svojoj buducnosti  jos mnogo toga postici i mnoge zelje uspijeti ostvariti.

Ipak, tvoja najveca zelja ce ipak ostati samo pusta zelja. To ne znaci da ces se ti prestati boriti za svoju srecu. Jedan manji novacni dobitak ce se ostvariti, ali ti si osoba koja ce i sa njim bitii zadovoljna.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RUZA BROJ 2.

Vjerujes da sa mnogo upornosti mnogo toga mozes postici. Vrijedna si osoba koja je uprkos svemu sto joj se desilo u zivotu nastavila da se bori za sebe.

Skroman si, to je nesto sto te krasi jer ti nikada nisi zelio previse. Sve u svom zivotu si postigao sam, sa mnogo truda i vjere u sebe koracas kroz zivot, jer ne ocekujes da ti neko nesto u zivotu pokloni. Ponosna si osoba koja za sve sto zeli, zeli sama da se izbori.

Tvoja najveca zelja je  ipak nesto u cemu ti je potrebna mala podrska srece. Plava ruza koju si izabrao je ona prava, ona koja ce tvoju najvecu zelju ispuniti. Uskoro ces biti najsretnija osoba na svijetu. Ruza koju si izabrao donosi u tvoj zivot radost i srecu kao nikada do sada. Tvoja najveca zelja ce postati tvoja stvarnost.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2