LJUBAV tokom NAREDNIH SEDAM DANA:   Jedan zodijak ce  MNOGO POGRESITI i onda MOLITI za OPROSTAJ!

LJUBAV tokom NAREDNIH SEDAM DANA: Jedan zodijak ce MNOGO POGRESITI i onda MOLITI za OPROSTAJ!

2023-04-10 Off By Dejana

VAGA

Ne znate sta je najvaznije u vasem zivotu,ali moramo da kazemo da ste mnogo pogresili sto niste cenili ljubav koju vam je jedan ovan nesebicno poklanjao i sada kada ste bez njega ostali niste ni svesni sta ste imali i sta ste izgubili.

 

SKORPIJA

Moze se reci da necete zeleti da tokom narednih dana imate nekog kraj sebe.  Samoca ce vam biti najdraza tako da je najbolje da ako ste slobodni ne menjate svoj status jer bi ste se mogli kajati.

 

STRELAC

Ovo ce biti sedmica u kojoj nece biti nikakvih promena na vasem ljubavnom planu. Cak se moze reci da cete biti vise fokusirani na posao i na obaveze nego na emocije ali to za vas nije nista cudno jer vi inace imate obicaj da vam posao   bude na zadnjem mestu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ovo ce za vas biti sedmica velikih i teskih odluka. Mozda ce neki pripadnici vaseg znaka ipak pozeleti samocu iako su u dugim vezama. Necete znati sta se desava sa vama ali ne brinite,to je samo do loseg polozaja zvezda i sve ce se dovesti u red.  

VODOLIJA

Ne dozvoljavate nikome da vas laze, a ove sedmice cete shvatiti da je to uradio vas partner i velike su sanse da mu nakon toga zauvek okrenete ledja. Mozda vam sad deluje to kao smak sveta ali ako dodje do toga bicete i vise nego mirni…

 

RIBA

Ravnodusni ste prema osobi sa kojom ste i to je ono najgore od svega jer glumite da je sve u redu i drzite je u zabludi. Medjutim tokom ove sedmice ce ona da shvati sve,sto znaci da ce joj na kraju biti slomljeno srce…

Pages: 1 2