LJUBAV tokom NAREDNIH SEDAM DANA:   Jedan zodijak ce  MNOGO POGRESITI i onda MOLITI za OPROSTAJ!

LJUBAV tokom NAREDNIH SEDAM DANA: Jedan zodijak ce MNOGO POGRESITI i onda MOLITI za OPROSTAJ!

2023-04-10 Off By Dejana

OVAN

 Tokom narednih sedam dana… U sedmici koja je pred vama vi cete imati zelju da resite neke stvari koje se ticu proslosti. Ako u vasem srcu i dalje ima samo gram emocija prema osobi koja je vas bivsi partner mozda bi ste mogli za promenu da pogazite ponos i da pokusate tu osobu ponovo da osvojite.

 

BIK

Zanimljiva je sedmica za bikove koji su slobodni,a za one koji su u vezi imamo savet da cuvaju ono sto imaju  umesto sto ce se kajati kada to izgube. Zapostavili ste voljenu osobu . Imajte na umu da ona bas i nema zelju da vam oprosti sve sto u zadnje vreme radite.

 

BLIZANCI

Nemate volju da bilo sta menjate kada je vas ljubavni zivot u pitanju i tako ce ostati i tokom ove sedmice. Mozda bi ste ipak trebali da razmislite o tome   gde vas takvo ponasanje vodi…. I da priznate da ste usamljeni jer je ocigledno da jeste.

 

RAK

Nista sto vam se tokom  sedmice desi nece moci da vrati poverenje koje ste izgubili u vasu voljenu osobu. Uhvatili ste u lazi nekog koga volite i nakon svega niti mozete da mu kazete  zbogom niti da nastavite kraj nekog ko vas ne ceni…

 

LAV

Ovo ce biti period iskusenja za one koji su u vezi. Mozda cete jednostavno pozeleti malo samoce a onda pri tome shvatiti i da ste  zapravo u zabludi i da vase emocije prema partneru i nisu jake kao sto vam deluje. Ceka vas teska odluka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Tokom narednih sedam dana… Ni sami ne znate sta vam je najvaznije ali ste svakako sigurni u to da ne zelite zabavu i flert a to je ono sto  vam   nudi jedan lav. Vas dvoje nemate isti pogled na svet a pri tome ne mozete ni biti srecni kako ste zeleli…

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2