LAV  je PONOSAN,ali  to ne znaci da ne  zna da voli! Ljubav mu je veoma vazna!

LAV je PONOSAN,ali to ne znaci da ne zna da voli! Ljubav mu je veoma vazna!

2023-04-10 Off By Nada

Voli dinamiku , voli društvo i zabavu. Uživa kad ima značajnu avanturu,  a koja će ga odvesti u pravi emotivni raj.  Pruža pojačanu emocionalnu energiju, a samim tim otvara vrata osobi koju voli.   Voli kad je iznenadi lijepim gestom i kad je čini sretnom.

Lav je osoba koja vodi računa o svom partneru , prati svoje stavove i nikad ne donosi nagle odluke.

Rado prihvata svoju ljubav i bolji život, te uvijek ima dobre namere. On uvijek unosi sigurnost i dobro raspoloženje i spreman se uvijek zauzeti.  Velikodušan je , pravedan i nastoji da u svemu bude najbolji. Šarmantan je, samouvjeren i neodoljivo privlačan čega je  i sam svjestan.

Svojim šarmom i lijepim izgledom uvijek je usklađen i ima vrlo dobru komunikaciju.

Voli kad je posvećen, divan i kad osjeća iskrenu ljubav.  Pun je topline, ljubavi, divne komunikacije i odličan period za brojne mgućnosti.  Uživa u akcijama, uzbuđenjima i sve što donosi adrenalin koje mu budi zadovoljstvo.

Njegove emocije su burne, tople, a svoju ljubav daje punog srca, jer je odan i na njega se uvijek može osloniti.

Ljubitelj je svega što je lijepo, stabilan je, uporan i vrlo je pošten.  Emotivan je i uvijek je ispunjen velikim razumijevanjem.  Pun je romantike  i uvijek spreman za ljubav. Spada u grupu  odgovornih, stabilnih, i prilagodljivih.

Strpljiv je,odgovoran, racionalan, druželjubiv i voli da se veže za stabilne osobe, a koje su iskrene.

Sve što mu je povezano sa ljubavlju, djeluje vrlo obečavajući. Zadovoljan  je u ljubavnom životu, i daje sve od sebe kako bi pružio mnogo pažnje, ljubavi, strastvenih ljubavnih trenutaka sa mnogo romantike.

Pages: 1 2