LAV  je PONOSAN,ali  to ne znaci da ne  zna da voli! Ljubav mu je veoma vazna!

LAV je PONOSAN,ali to ne znaci da ne zna da voli! Ljubav mu je veoma vazna!

2023-04-10 Off By Nada

LAV JE PONOSAN, POUZDAN I IMA VELIKO SRCE…

Život mu je ispunjen slogom, nježnošću i velikom ljubavlju. Bori se uvijek za ljubav, jer smatra da svoj ostatak života provede sa osobom koja je ljubav njegovog života. Voli maštati o postizanju sjajnih stvari u životu, jer vjeruje u sebe svim svojim srcem.

Vrlo je odgovoran i uvijek se prilagođava svom načinu življenja.

Posjeduje osobine plemenitosti, dobrog temperamenta i vedrog uma.  Uvijek je spreman da razvija zdravo samopouzdanja zajedno sa drugim pozitivnim osobinama i navikama. Samouvjereno stvara zdravu porodičnu atmosferu,  koja je zasnovana na međusobnoj ljubavi, podršci i velikom razumijevanju.

Ulazi u toplo porodično okruženje, uživa u svakodnevnim razgovorima , a svoj život čini uspješnim i zadovoljnim, te postavlja ciljeve koji su realni i ostvarivi.

Uvijek ide prema zacrtanim ličnim i profesionalnim ciljevima.  Njegova inspiracija je pokretačka snaga i pri  tome ima jasno definisane ciljeve.  Zna da svojim riječima može motivisati sve oko sebe i usmjeravati se prema svojim kvalitetima i   budućnosti.

Lav je osoba koja je svjesna  svojih kvaliteta, siguran u sebe , blista u punom sjaju i ostavlja dobar utisak na svoju odlučnost, sposobnost i komunikativnost.  Dobar je prijatelj i uvijek je tu da pruži veliku podršku.

Posjeduje dobre vještine i uvijek unosi vedrinu i entuzijazam.

Vrlo je ugodna osoba koja živi punim plućima.  Ima naglašenu intuiciju , a to ga uvijek vodi kroz život.  Inteligentan je, komunikativan i uvijek ima mnogo planova i ideja. Njegove ideje  često daju dobre rezultate  i ima veoma dobre interese.

 

Nastavak na sljedećoj stranici.

Pages: 1 2