Devica razmislja o tome da nekome da jos jednu sansu, Jarac usamljen i tuzan, ali zvezde imaju predivne vesti za SKORPIJE…

Devica razmislja o tome da nekome da jos jednu sansu, Jarac usamljen i tuzan, ali zvezde imaju predivne vesti za SKORPIJE…

2023-04-10 Off By Maja

DJEVICA

Zvezde imaju planove. Vi ste osoba koja je uvijek znala da oprosti. Nikada niste bili zlopamtilo, ali jedan postupak osobe kojoj ste mnogo vjerovali, mnogo vas je razocarao. Inace bi do sada oprostili, ali to razocarenje vam je slomilo srce.

Vi ste zodijak koji u svakoj osobi pokusava da pronadje samo ono dobro sto u dusi nosi.

Vi ste uvijek bili na strani dobrote, jer osoba ste koja se je kroz svoj zivotg samo dobrim  i vodila. Istina je da je vase razocarenje bilo preveliko, ali u zadnje vrijeme pocinjete da razmisljate da toj osobi oprostite. Ipak je to neko ko je uvijek bio na vasoj strani, ali i neko ko je napravio veliku gresku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

U danima koji su pred vama  vi cete donijeti odluku koja bi mogla mnogo toga da promjeni.

Ukoliko oprostite ispadate naravno bolja osoba koja zna da prece preko svog ponosa i koja zna da pruzi ruku pomirenja. Imajte na umu da sve sto se je desavalo nije bilo sa namjerom da se vasa osjecanja namjerno povrijede.

Greske se desavaju, a da li cete vi moci oprostiti zavisi samo o vama.

Pruziti nekome drugu sanse je veliki gest koji ne moze da poduzme svako.

 

SKORPIJA

Vi ste uvijek bili zodijak koji je uvijek pomalo na svoju ruku. Vi imate svoje ciljeve i planove koji nisu uvijek svakome jasni , ali vi zbog toga necete odustati. Veliki ste borac za svoju srecu, jer vi nastavljate tamo gdje bi mnogi odustali.

Uporni ste i hrabri, i ne dozvoljavate da bilo ko stane na put izmedju vas i vase srece.

Uvijek ste znali sta zelite, i nikada niste zeljeli da vjerujete da je sav vas trud uzaludan. Veliki ste optimista koji zeli da vjeruje da ce mu u zivotu krenuti na bolje. Pred vama je jedan period u kojem cete imati mnogo srece. Vama je velika poslovna sreca sudjena koja ce trajati, jer vi znate kako da iskoristite sanse koje vam se pruze.

Uskoro ce vam na poslovnom polju sve krenuti na bolje. Novcani dobici nece izostajati, jer sreca stize i ostaje na vasoj strani.

Veliki ste sretnik koji je tu srecu ipak svojim radom zasluzio. Vrijeme je i bilo da vam krene na bolje, jer mnogo ste problema imali na poslovnom polju. Ti problemi uskoro padaju u zaborav, jer vi cete samo za veliku srecu znati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2