AMELA – Ne izmišlja IZGOVORE nego pronalazi NAČINE, ona je borac!

AMELA – Ne izmišlja IZGOVORE nego pronalazi NAČINE, ona je borac!

2023-04-10 Off By Admin

 

Sve ono što nju nije uništilo, nju je samo ojačalo. A pošto Amelu ništa nije moglo uništiti, ona je postala neverovatno snažna. Ne, nije preterivanje ako se kaže da je Amela snažna kao stena nego je to prava istina, a da je to istina najbolje znaju one osobe koje nju dobro poznaju.

Amela poseduje jako mnogo kvaliteta, a njoj je od posebno velike pomoći u životu njena upornost. Ona jeste došla do mnogih uspeha u životu, ali ona ni do čega nije uspela da dođe lako. Ona je za sve morala da se izbori, a ona je mnoge stvari pokušavala ostvariti više puta. Naravno da je se njoj dešavalo da zastane, ali joj se nikada nije desilo da se preda. Amela pada i ustaje, ali ona nikada ne odustaje. Kada je njoj stalo do nečega, onda je ona spremna na sve kako bi došla do toga do čega joj je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Amela isto tako smatra da ne postoji ništa nemoguće za nju. Ona prosto sebi ne dopušta predaju pre borbe. A pošto se ona nikada ne predaje, upravo zbog toga ona u mnogim situacijama dođe do nekih, naizgled nemogućih, stvari.

Ona prosto od sebe zahteva napredak i zbog toga ona ima toliko uspešan život. Ona nikada nije zadovoljna kako sa samom sobom, tako ni sa uspesima koje beleži. Ona od sebe zahteva napredak i zbog toga je ona kako vreme prolazi sve moćnija i jača.

Mnogi bi se trebali ugledati na nju i mnogi bi trebali pokušati naučiti neke stvari od nje, jer se od nje tako mnogo toga korisnog može naučiti.

Pages: 1 2