Ovog zodijaka krasi LJEPOTA, DOBROTA i sve sto bi svako zelio da ima!

Ovog zodijaka krasi LJEPOTA, DOBROTA i sve sto bi svako zelio da ima!

2023-04-09 Off By Maja

Ovaj znak je najljepsi, ali pored svega i neko dobrog srca i velike duse. Lice ovog znaka je prosto predivno kao u nikoga drugog. Ovo je znak koji slobodno za sebe moze da kaze da ima najljepsu dusu, ali i najljepsi izgled.

ZENA JARAC

Niko ne moze da se poredi sa njom, niko nema toliko ljepote da bi mogao da joj parira. Ovo je zena koja odusevljava svojim predivnim izgledom ali i svojim karakterom kojeg ima samo ona. Zena jarac je zena koja zaista jeste predivna, ali nju pored svega krasi njeno predobro srce koje bi svakome da pomogne. Ona je uvijek tu da pomogne, da bude oslonac onima koji je trebaju. Nikad vam ova zena nece okrenuti ledja jer ona je bila i ostala posebna. Koliko plijeni svojom ljepotom toliko toga nije ni svijesna.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ona je skromna dama zodijaka koja nije naucila da se hvali. Za nju su uvijek govorila samo njena dijela. Nikad necete cuti da on za sebe kaze da je najbolja, da je najljepsa to prosto nije u njenom stilu. Ona je skromna dusa koja zna da voli iskreno ljude za koje misli da njenu ljubav i zasluzuju. Njena  porodica je njoj na prvom mjestu jer ona je zena koja nikad nije mislila samo na sebe. Vrlo dobro za da cijeni i voli sve one koji i nju iskreno vole, ali ukoliko je izdate gubite je za sva vremena. Ona jeste dobra dusa ali naivna nikada nije bila. Zena jarac moze da bira s kim ce da udje u vezu, ali ona uvijek slusa samo svoje srce. 

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2