Ovih dana:  Ribe imaju mnogo pitanja, Vodolije u dilemi,  Skorpija donosi odluku da stavi tacku na jedan odnos…

Ovih dana: Ribe imaju mnogo pitanja, Vodolije u dilemi, Skorpija donosi odluku da stavi tacku na jedan odnos…

2023-03-11 Off By Maja

SKORPIJA

Vi vazite za osobu koja od osobe koju voli nece tako lako odustati.   Ovih dana slede promene… Ljubav je vama bila i ostala na prvom mjestu. Skorpija je znak koji se bori za svoju ljubavnu srecu kao niko drugi. Ipak kao u svemu ostalom i u ljubavi postoje granice koje vi ne zelite preci.

PRATITE NAS NA NAŠEM YOUTUBE KANALU SVAKI DAN!  KLIKNI >>> OVDE <<<

Posebno kada primjetite da vasa ljubav nije cijenjena znate da donesete odluke koje ce vas mozda povrijediti, ali koje nece dozvoliti da se neko igra sa vasim emocijama.

Vi ste bice koje je emotivno, ali i kojeg krasi veliki ponos. Mada u vasoj vezi nije sve islo onako kako ste zamisljali, vi ipak nikada niste prestali da vjerujete u svoju ljubav. Posebno u zadnje vrijeme ste imali osjecaj da vas partner ne cini skoro nista za vasu zajednicku ljubavnu srecu. Upravo to ce vas navesti da konacno donesete jednu odluku o kojoj ste dugo vremena razmisljali.

Zarad vase velike ljubavi prema voljenoj osobi niste zeljeli da donosite nagle odluke koje bi voljeno bice mogle povrijediti.

Ipak u narednim danima vi cete konacno staviti tacku na vas odnos, jer ne zelite da budete jedina osoba u vasoj vezi koja se bori za zajednicku srecu.

 

VODOLIJA

Mada vazite za zodijaka koji lako donosi teske odluke, u narednim danima to nece biti slucaj. Mada je vama poslovna sreca nesto sto vam znaci mnogo, ne zelite da imate tu srecu po svaku cijenu.

U danima koji su pred vama vi cete dobiti jednu poslovnu ponudu koja bi mogla mnogo toga da promjeni na bolje u vasem zivotu.

Ipak vi cete biti u velikoj dilemi, jer trenutno niste spremni za velike promjene. Pred vama ce biti vazna poslovna ponuda, ali nece vam lako pasti da donesete tako vaznu odluku.

Pred vama su dani u kojima cete naravno zeljeti da donesete najbolmu odluku za sebe, ali to vam nece lako pasti.

Ipak kao i uvijek vi najbolje znate sta zelite a sta ne. Ovih dana morate da razmislite o svemu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2