RIBA je uvek OSECAJNA,NEZNA,HUMANA: Pravi je prijatelj i vredna je ljubavi!

RIBA je uvek OSECAJNA,NEZNA,HUMANA: Pravi je prijatelj i vredna je ljubavi!

2023-01-28 Off By Nada

RIBE SU UVIJEK SAOSJEĆAJNE, NJEŽNE, HUMANE I PRAVI SU PRIJATELJI…

Riba je osoba koja uvijek unosi pozitivnost. Lako postiže opažanja dobrih stvari i osobina u osobama koji su joj veoma bitni. Ona je uvijek voljena, cijenjena i vrlo je iskrena.

Kad radi na sebi ona postiže veliki napredak i utiče na druge osobe u svojoj okolini.

Vrlo je uspješna i zadovoljna komuniciranjem sa drugim osobama. Ona je vrlo prilagodljiva u mnogim stvarima u životu i to do maksimuma iskorištava.  Razvija svoj lični stav i uvijek donosi radost i svoju pozitivnu energiju.

Vodi računa o sebi i vlastitom zadovoljstvu,privlačna je i čini sve kako bi se zadovoljila unutrašnjim stanjem.

Daje sve od sebe kako bi pružila mnogo pažnje, zadovoljstva i mnogo sreće.  Riba spada u grupu odgovornih, stabilnih i prilagodljivih osoba. Strpljiva je, odgovorna, racionalna, druželjubiva i uvijek je spremna da pomaže drugima.

Uživa u svakom trenutku svog života, a kad ulazi u novi krug prijatelja, veoma uživa i osjeća se uvijek zadovoljnom.

Kad su ponekad u pitanju direktni sukobi, ona je sklona na hrabre poteze i nikad ne odustaje.  Voli kad je okružena dragim prijateljima, jer je tada puna duhovne  bliskosti. Veoma je pouzdana i ljubitelj je svega što je lijepo.

Poštena je i uvijek se drži svojih principa i pravila u životu.

Sve razumije,  i sa svakim vrlo dobro surađuje. Puna je romantike i uvijek je otvorena za ljubav.  Komuniktivna je sa partnerom, uvijek je korisna i otvara nove vidike za svoju budućnost. Njena emotivnost je uvijek ispunjena velikim razumijevanjem.

Puna je topline, ljubavi , divne komunikacije , a koja otvara mnoge mogućnosti.

Emocije su joj burne, tople, a svoju ljubav daje punog srca, jer je veoma odana i na nju se uvijek može osloniti.  Uvijek pruža pojačanu  emocionalnu energiju i samim tim otvara vrata osobi koju voli.  Često pravi dobru organizaciju i zanimljivosti u kojima uživa u lavirintu ljubavi , koristi svoj šarm , osmjeh i svoju veliku ljubav.

Ona je osoba koja vodi računa o ljubavi svog života, prati svoje stavove i nikad nedonosi nagle odluke.

Rado prihvata svoju ljubavi i  bolji život, te uvijek ima dobre namjere. Uvijek unosi sigurnost i dobro raspoloženje.  Nježna je i brižan partner, te uvijek poklanja dovoljno ljubavi i pažnje. Stalno pokazuje svoju ljubav i pruža veliku sreću.

Velikodušna je, uvijek pravedna i nastoji da u svemu bude najbolja, kako bi i realizovala  svoje ambicije

Idealna je kao partner i ima veoma dobre interese i poglede na svijet. Pozitivna je , sve cijeni i istovremeno voli da uživa u svim aktivnostima. Uvijek pokazuje svoja osjećanja i spremna je usrećiti voljenu osobu. Posjeduje veliku dobronamjernost i svoju veliku požrtvovanost.

Ima čvrste i kvalitetne veze, jer uvijek postoji mogućnost povezanosti.

Ona je vrlo inteligentna komunikativna osoba i uvijek ima mnogo planova i ideja.  Snalažljiva je i svestrana, a njena svaka veza obiluje strašću i uzbuđenjem, te uvijek može biti dobar saputnik.

Ona je dobar prijatelj i uvijek rado uskače u pomoć.

Veoma je široke ruke, u duši je ugodna, pristupačna i dobronamjerna. Posjeduje dobre vještine i radnu atmosferu, te uvijek unosi vedrinu i veliki entuzijazam.