LAV –  znak koji ima LAVLJE SRCE  i POMAZE kad je NAJTEZE!

LAV – znak koji ima LAVLJE SRCE i POMAZE kad je NAJTEZE!

2020-04-03 Off By Dejana

 LAV

Ono sto moramo na samom pocetku da kazemo kada je ovaj  znak u pitanju jeste da je ovo  neko ko ume da voli i neko ko pri tome daje sve za ljubav.

Da je na ovom svetu vise ljudi kao sto je lav onda bi samim tim bilo vise ljubavi koje su jake i uspesne. Zato sto je ovo znak koji ume da voli i znak koji uvek cini prvi korak. Prosto je ovo  znak koji zna da je  zivot samo jedan i  koji uvek i na svaki nacin  uziva u svemu onom sto  mu se nudi.

Mozemo cak da   kazemo da je lav hedonista koji bas uvek na sve ili nista i to jeste tako. Lav daje sve od sebe i kada je rec o poslu i ljubavi a i   kada je prijateljstvo u pitanju.

Ovo je jednostavno znak koji ide na sve ili nista ali on nikad ne ocekuje da mu nesto padne sa neba.To je prosto nesto sto nikad i ni u kom slucaju ne ide uz njega. Sve moze ali  on sebi nikad nece dozvoliti da na bilo koji nacin zavisi od nekog i to je ono sto je za svaku pohvalu.

Nijedan znak nema tako veliko i jako srce kao lav. To znaci da on zeli svima da pomogne, da zeli svima da se nadje i da je osoba koja uvek i na svaki nacin    zeli da pomogne. Lav je osoba koja ce vam rado dati savet i uvek ce vam pomoci ako imate problem. Dace vam svoje misljenje, ali samo ako vi to trazite od njega. On nikad nece ni pomisliti na to da nekoga menja ali isto tako ne dopusta da njega neko   menja pa cak  ni da pokusa.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2