VAGA u dilemi,Skorpiji ce NAREDNA SEDMICA biti IDEALNA za LJUBAV!

VAGA u dilemi,Skorpiji ce NAREDNA SEDMICA biti IDEALNA za LJUBAV!

2020-04-02 Off By Dejana

VAGA

I dalje ste  u dilemi i ne znate sta je ono sto zelite. U poslednje vreme vam mnogo prija to sto jedan rak na sve nacine pokusava da vas osvoji ali jos uvek ne smete da mu se prepustite. Razlog za sve to je ljubavni trougao u kom ste se nasli –    jedan rak zeli vas,ali vi sve cesce mislite o jednoj devici.

 

SKORPIJA

Vi ste osoba kojoj ce sedmica koja je pred nama biti idealna za ljubav. Nema sumnje u to da ce doci do toga da se zaljubite ako ste slobodni i nas jedini savet je da se svemu tome prepustite te da uzivate. Nema nista lepse  od toga da znate da ste voljeni.

 

STRELAC

Ovo ce biti sedmica u kojoj ce vam na prvom mestu biti posao jer imate mnogo obaveza i jednostavno ni sami ne znate  gde se nalazite, i veoma ste  umorni. Ako ste u vezi pokusajte voljenoj osobi da stavite do znanja da time sto ste joj okrenuli ledja ne znaci da vam nije do nje stalo.

 

JARAC

Srecni ste i to se vidi na vama,pa cak i ako ste sada slobodni. Prosto ste odlucili da prestanete da se borite za osobu koja se ne bori za vas i cekate da se neke stvari dese same od sebe  –  znate da ce srodna dusa sama doci u vas zivot i cekate to.

 

VODOLIJA

Moguce je da cete tokom sedmice koja je pred nama imati problema sa ljubomorom. Hteli vi to ili ne prosto necete moci da izbegnete  ljubomorne scene.. Jer jednostavno  iskreno volite i samim  tim vam smeta svaka sitnica. Prosto se plasite da cete izgubiti voljenu osobu.

 

RIBA

Ovo je za vas savrseno vreme za ljubav. Imate priliku da resite sve svoje probleme koje imate na emotivnom planu…  Ribe koje su slobodne neka se spreme za jedan fatalni susret. Ovo je sedmica kada nova ljubav ulazi u vas zivot!

Pages: 1 2