Evo kome ce ovaj VIKEND biti NAPORAN, a  ko ce dobiti SJAJNE VESTI!

Evo kome ce ovaj VIKEND biti NAPORAN, a ko ce dobiti SJAJNE VESTI!

2020-04-02 Off By Dejana

 

SKORPIJA

Posao:Dobro se snalazite i sa povecanim obimom posla i sve zavrsavate na vreme pa imate vremena i za porodicne obaveze .Odlicna organizacija.

Ljubav:Pnos vam nece doneti nista drugo do samih problema u zivotu. Potrazite osobu koju volite.

Zdravlje:Pojacajte unos vitamina B kompleksa.

 

STRELAC

Posao:Dosta ste ulozili u posao kojim se sada bavite i vreme i novac i vase iskustvo.Sve ce vam se to polako vratiti jer ste dali dobru osnovu i sada samo gledajte kako vas posao raste.

Ljubav:Nemate ideju sta biste poklonili nekom clanu porodice za njegov rodjendan a zeleli biste da budete jedinstveni.Poslusajte svoje srce.

Zdravlje:Iskoristite svaki lep dan za setnju i trcanje.

 

 

JARAC

Posao:Ocekuje vas jedan naporan vikend pogotovo ukoliko se bavite bilo kojim poslom koji je vezan za rad sa ljudima, ali izlazite na kraj sa svime.

Ljubav:Ocekuje vas zanimljiv susret sa osobom u znaku Vage ili Device. Imate sansu za lepu vezu.

Zdravlje:Dobro se osecate.

 

 

VODOLIJA

Posao:Poslusajte savet jedne osobe iz znaka Device koja ce vas usmeriti kako da odradite neki posao koji ce vam doneti stabilnu i finansijsku situaciju.

Ljubav:Nekada je nemoguce da vratite vreme unazad i da se pretvarate kao da nista nije bilo.Ali morate da idete napred.Ocekuje vas lepa buducnost.

Zdravlje:Obratite paznju sta vam telo govori.

 

 

RIBE

Posao:Lepo ste isplanirali vreme za ove dane i prerasporedili obaveze da svaki dan radite po nesto a da se ne umarate previse.

Ljubav:Vreme je da vasoj voljenoj osobi pokazete koliko ste ozbiljni u pogledu vase veze sa njom i koliko su i vase namere ozbiljne.

Zdravlje:Pojacajte unos tecnosti.

 

 

Pages: 1 2