Skorpiji ce se vratiti uspomene, a ovog znaka ceka SUDBINSKI SUSRET!

Skorpiji ce se vratiti uspomene, a ovog znaka ceka SUDBINSKI SUSRET!

2019-09-21 Off By Admin

Neke znakove uskoro ocekuju bitna desavanja na planu ljubavi koja ce ih iznenaditi. Zvezde otkrivaju Skorpijama da ih uskoro ocekuje povratak bivseg partnera u zivot, a zvezde otkrivaju Jarcevima da im predstoji ”sudbinski susret”…

 

SKORPIJA

Drage skorpije, mnogi vas smatraju i previse ponosnim, ali je vama ponos zapravo od velike koristi u zivotu. Vi upravo zbog ponosa nikada sebi niste dopustale da ostanete kraj ljudi koji vas ne zasluzuju. Medjutim, vama naredni period donosi desavanja koja ce vas vrlo verovatno navesti da predjete preko ponosa i da ucinite nesto sto retko cinite, a to je da pruzite drugu priliku bivsem partneru.

Vama ce bez bilo kakve dileme naredni period obeleziti desavanja koja ce biti vezana za vaseg bivseg partnera. Vi niste svesne na kakve ce se sve nacine vas bivsi partner truditi kako bi vam dokazao da je se promenio. On ce vam jasno staviti do znanja sa svojim postupcima da vas zeli kraj sebe. A zbog njegovih postupaka vama ce se vratiti uspomene. Vi cete se setiti nekih lepih trenutaka koje ste provele u drustvu te osobe i vi cete upravo tada poceti ozbiljno da razmisljate o tome da toj osobi ukazete jos jednu priliku.

Vas bivsi partner nije odustao od vas, a to cete uskoro i same shvatiti. Ta osoba ce se na razne nacine boriti kako bi joj pruzile novu priliku i vi cete to veoma tesko moci da izbegnete. Vama ce se proslost vratiti i vi cete vrlo verovatno uskoro zapoceti vezu sa bivsim partnerom.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2