OVAJ znak je POSTEN IGRAC, nikad nece IGRATI PRLJAVO kako bi dobio ono sto zeli!

OVAJ znak je POSTEN IGRAC, nikad nece IGRATI PRLJAVO kako bi dobio ono sto zeli!

2019-09-21 Off By Admin

Neovisno o tome koliko to bilo    tesko u smislu da je to neka  istina koja slama srca. Lav je osoba koja je okrenuta ka tome  da  kaze sta je ono sto misli. Neko ko ce jednostavno znati da ceni ono sto ima.

Iako zna da je zivot tezak upravo je to ono sto jednog lava  dize  u nebesa i daje mu snagu da se bori da dobije ono sto zeli.

Osoba rodjena u ovom znaku je neko ko ima petlju da se bori za ono sto zeli. Neko ko jednostavno niakda ne dize ruke od svojih snova.

Ali, on je fer i posten igrac i  bas nikada nece igrati prljavo kako bi dobio ono sto zeli.

Moramo da kazemo da je lav  neko ko u najvecem broju slucajeva cini prvi korak kada je o ljubavi rec. Jer on zna sta  zeli i zna kako   da dobije ono do cega mu je stalo.

No,moramo da kazemo da osoba rodjena u ovom  znaku bas nikada nece pozeleti ono sto je tudje.

On je neko ko svoje ceni i  voli i brani zivotom ako treba,a  ono sto je tudje svakako da ce uvek umeti da postuje.

Dalje,moramo da kazemo da je  lav osoba koja ume da prasta iako svi misle da je hladan i ponosan i da zapravo i ne ume da voli. To je daleko od istine, ali moramo da kazemo da ce itekako znati da proceni da li nekom  treba dati drugu sansu.

Cak i da to uradi nikada toj osobi nece verovati kao prvog puta i to je najveca istina.

Onaj ko mu jednom zabije noz u ledja za njega ostaje izdajnik za sva vremena i to je sve sto mozemo za kraj reci o osobi rodjenoj u ovom znaku.

Pages: 1 2