Početak jeseni donosi LJUBAV: Tri znaka Zodijaka zaljubiće se kao NIKAD DO SAD!

2019-09-19 Off By Admin

Uskoro nam stize jesen a horoskop predvidja da ce tri znaka Zodijaka dozivjeti veliku srecu u ljubavi. Evo kome prvi hladni jesenji dani donose veliku radost…

 

OVAN

Dragi Ovnovi, vi se dugo vremena mucite na ljubavnom planu i nikako da pronadjete srecu. Sve to ce se uskoro promjeniti, jer u vas zivot uskoro stize ljubav. Prvi jesenji dani za vas ce donijeti velike promjene. Ocekuje vas susret sa jednom osobom koja ce promijeniti mnoge stvari i vas pogled na ljubav. Mozda ce vam na prvu sve izgledati nestvarno, ali uskoro cete vidjeti da je to ono o cemu ste sanjali.

 

Probudice se u vama nova osjecanja i vise necete biti isti. Ova osoba ce vas potpuno ocarati. Imacete osjecaj da letite, da se to vama ne desava. Leptirici u stomaku ce ponovo proraditi nakog dugo vremena. Ovo ce biti ljubav na prvi pogled, jer ce vas ova osoba oboriti s nogu.

 

Nemojte da se plasite, vec se prepustite svojim osjecanjima i pustite da vam srce pokaze put. Budite sigurni da je ono sto vam uskoro slijedi nesto prelijepo. Konacno cete moci da se prepustite i da volite onako jako kako samo vi umijete.

 

 

RAK

Mnogi Rakovi su se razocarali u ljubav ali dolazi vrijeme kada ce se sve to promijeniti. Jesen 2019. godine za Rakove ce biti najsrecniji period. Konacno cete moci da odahnete jer vas ocekuje ljubav. Prava i iskrena ljubav kojoj cijelog zivota tezite. Moguce je da cete ovu osobu upoznati preko nekog prijetelja ili poznanika. Dobro otvorite oci i ne dozvolite da vam stara razocanjenja zaslijepe srce.

 

Vi umijete i te kako da volite, samo mozda jos uvijek niste nasli pravu osobu kojoj bi ste pruzili njeznost i paznju. Zaboravite na stare, propale ljubavi i okrenite se ka buducnosti. Sve sto vas je kocilo u proslosti, sada je je vrijeme da nestane.

 

Jedan susret promjenice vam sve. Osoba koja ce se uskoro pojaviti promijenice vas pogled na svijet, na zivot, ali najvise na ljubav. Vise necete da sumnjate u svoja osjecanja i bicete sigurni da je to prava stvar. Do kraja jeseni vi cete najvjerovatnije vec biti u jakoj i stabilnoj vezi.

Za vas dolazi jedan novi zivot, ispunjen ljubavlju i prelijepim trenucima. Uzivajte.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2