ZASTO NEMAJU SRECE U LJUBAVI: Ovan zato sto je PONOSAN, Ribe jer su PREVISE NAIVNE!

ZASTO NEMAJU SRECE U LJUBAVI: Ovan zato sto je PONOSAN, Ribe jer su PREVISE NAIVNE!

2019-09-18 Off By Admin

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce u ljubavi sve doci na svoje onda kada vi   budete svesni sta je ono sto zelite.

Vi inace vazite za osobu koja je pomalo lakoverna i naivna ali i nekog ko ne zna  sta  zeli. Morate doneti neke vazne odluke.

 

SKORPIJA

U ljubavi vam prosto ne ide zato sto ste osoba koja ima tu  nesrecu da zavoli pogresnu osobu. Vi ste neko ko stvarno zasluzuje svu ljubav  ovog sveta ali nazalost uvek nadjete pogresnu osobu.

No, doci ce i ona prava u vas  zivot.

 

STRELAC

Pred vama su dani u kojima ce  se vas ljubavni zivot promeniti.

A sada i inace nemate srece zato sto ste osoba koja se uvek bazira na karijeri i poslu umesto da date sve od sebe da vam i na polju  emocija konacno krene.

 

JARAC

Vi nemate srece u ljubavi zato sto premalo cenite sebe.Cinite sve da usrecite  one koje volite i pristajete na sve.Neretko cete svoj ponos i inat pogaziti zbog nekog ko vase ljubavi prosto nije vredan.

 

VODOLIJA

Razlog zbog kojeg vi nemate srece  u ljubavi je to sto se previse date.Kada vi  zavolite vi nemate granicu ni u cemu i dajete sve od sebe.

Zapravo,vas problem je sto date sve a tako malo dobijete zauzvrat.

 

RIBE

Vi u ljubavi nemate srece zato sto svima verujete.Imate divno i vleiko srce i nikom niste u stanju da nanesete bol ..Mislite da su svi divni i iskreni kao vi i nije ni cudo sto vam posle srce bude slomljeno.

Pages: 1 2