DUSA IM JE VELIKA KAO NEBO, ali RAK i RIBE nisu NAIVNI iako tako deluje!

DUSA IM JE VELIKA KAO NEBO, ali RAK i RIBE nisu NAIVNI iako tako deluje!

2019-09-18 Off By Admin

RIBE

Najnezniji znak u celom zodijaku.

Osobe rodjene u ovom znaku zive za to da pronadju svoju srodnu dusu a kada se to desi onda cine sve sto mogu da je osvoje. Da je osvoje,a onda da je usrece i zadrze.

Osoba rodjena  u znaku ribe zaista  ima veliku dusu. Ona vam nece naneti bol, ona vas nece slagati, ona nikada nece dozvoliti da   neko zbog nje place.

Dakle,ribe bas nikada nece prve napasti.

Nece prve  zapoceti svadju.

Mozemo da kazemo da je upravo  riba neko ko ima stav, iako deluje kao neko sa kim mozete kako zelite. To je daleko od istine. Ribe su neko ko zna sta zeli i neko ko ume da se  bori za to do cega  im je stalo.

Vrlo cesto to i dobiju bas zato sto se bore.

One iako deluju mirno nikada  ne ocekuju da im se nesto desi samo od sebe. Dakle,osobe rodjene u ovom znaku jesu emotivci ali su i neko ko odlicno zna kada treba da slusa svoj razum.

Morali bi smo da naglasimo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko je iskren i posten.

Nikada vam jedna riba nece naneti bol niti    zabiti noz u ledja.

Njoj to ne dozvoljava njena cista dusa koju ima  bez imalo sumnje. Moramo da naglasimo da je riba neko ko ce dobro znati kada treba da krene dalje.  Kada treba nekome da pokloni ljubav i da mu da svoje srce, a kada da tu osobu precrta.

Jer, riba jeste nezna,jeste emotivna, jeste neko ko  zna da voli i kome je jako malo potrebno za tugu ali je i osoba koja ne da na sebe.

Nije tako lako povrediti ribu jer ona zapravo nije nimalo naivna iako tako izgleda.

 Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2