VIKEND HOROSKOP: Nekoga ocekuje DIVNO LJUBAVNO IZNENADJENJE!

2019-09-12 Off By Admin

OVAN

Nemojte gubiti vreme na nebitne stvari i na nebitne ljude , vec uzivajte u danima vikenda i lepim casovima pored vase porodice,manje briga i sve ce biti idilicno.

Sve cesce pomisljate da biste morali nesto da uradite povodim vase emotivne situacije ali vam je lakse da budete u pasivi.

Dobro se osecate.

 

 

BIK

Bikovi bi dane vikenda mogli da iskoriste da se pozabave nekim dugovanjima koja imaju ili resavanju nekih konflikata unutar porodice.

Vasa voljena osoba vam dosta u poslednje vreme prigovara i svakako nije za dzabe.Kod nje razlog uvek mora da postoji.

Svaki lep dan iskoristite za boravak u prirodi.

 

 

 

BLIZANCI

Ukoliko ste sve svoje obaveze izmirili na vreme , prizeljkujete dane za odmor i relaksaciju negde daleko od civilizacije.Potreban vam je mir i tisina.

Vase je da kazete svoje misljenje , a na vasim prijateljima da prihvate ukoliko mogu na bilo koji nacin, a ako ne zele vi cete se povuci iz celokupne price.

Bez promena.

 

 

 

RAK

Ocekuje vas jedna jako zanimljiva ponuda da vikend zajedno sa clanovima porodice provedete u odmaralistu vase firme , aili nesto se neckate.

Dosta vam je posla na poslu ne zelite da ga nosite i u slobodne dane i u vase vreme za porodicu , ali njima se ie , tako da nadjite kompromis.

Vazno je da shvatite sa sve sto radite za svoje sdravlje ima efekta.

 

 

 

LAV

Suvise vremena provodina na poslu , a sve manje ga imate za clanoove vase porodice koji su vas postali zeljni jer vas vidjaju na par sati dnevno.

Razmisljate da promenite posao jer ne mozet da izdrzite da ih ne vidjate i da ne budete u toku sa njihovim zivotima.

Manje se nervirajte

 

 

 

DEVICA

Cekajte pocetak naredne nedelje za razgovor sa pretpostavljenima o promenama koje prizeljkujete da se dese u vasu korist,

Neko pokusava da svoje vreme podredi vasem i nemojte biti toliko zagrizeni i terati inat a nemate razloga za takvo ponasanje.

Moguca upala misica.

 

 

 

VAGA

Raduje vas to sto cete ovaj vikend moci konacno da posvetite samo sebi i vasem uzivanju i vasim potrebama koje se odnose na vase hobije.

Zapostavili ste sve u prethodnom periodu i sada zelite da nadohnadite , a porodica vam se svesrdno pridruzuje u vasim zanimacijama.

Dobro se osecate

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2