LJUBAVNI  HOROSKOP za 13.septembar: Nekome ce se NA RADNOM MESTUN danas DESITI LJUBAV!

LJUBAVNI HOROSKOP za 13.septembar: Nekome ce se NA RADNOM MESTUN danas DESITI LJUBAV!

2019-09-11 Off By Admin

SKORPIJA

Odlican dan za ljubav   bilo da ste u  vezi ili ne.Dok ce slobodne skorpije imati  jedno znacajno poznanstvo, vrlo moguce na radnom mestu, sa druge ce strane  one koje su u vezi dobiti znacajan dokaz ljubavi od strane partnera.

 

STRELAC

Sve se moze sto se hoce i to je vasa parola.Vi ste danas spremni na sve kako bi ste osvojili srce jedne osobe i sasvim je sigurno da vam ona danas nikako nece moci da odoli.

 

JARAC

Jedna osoba koristi  vasu ljubav.Vi sve dajete i cinite za nju ali ona prosto ne ume da vam uzvrati na isti nacin.Pokusajte u toku danasnjeg dana da shvatite da nema smisla da se toliko zalazete za to da imate nekog ko vas ne ume voleti.

 

VODOLIJA

Vi cete danas shvatiti da vas je voljena osoba slagala povodom necega sto vam  je itekako  bitno. To ce biti dovoljan dokaz i razlog da joj ne verujete.Shodno tome,shvaticete da ste svo vreme bili u zabludi te da ona bas i nije vasa srodna dusa.

 

RIBA

Vreme je da pogledate istini u oci. Svidja vam se jedan lav  i iako vi bezite od toga jasno je kao dan da ne mozete da mu odolite.Stoga,doslo je vreme da mu to i priznate i da se izborite za  njegovo srce.

 

 

Pages: 1 2