LJUBAVNI  HOROSKOP za 13.septembar: Nekome ce se NA RADNOM MESTUN danas DESITI LJUBAV!

LJUBAVNI HOROSKOP za 13.septembar: Nekome ce se NA RADNOM MESTUN danas DESITI LJUBAV!

2019-09-11 Off By Admin

OVAN

Pre svega morate da shvatite da  nista ne mozete  dobiti na silu.

Imate problem sa voljenom osobom i treba da pricate sa  njom o tome kako bi ste uspeli da nadjete kompromis i resite ga.

 

BIK

Cinjenica je da  bas i niste srecni na emotivnom planu ali vi ste jedna od osoba koja se retko kada zali ma koliko da joj tesko bilo.

Danas bi bilo najbolje da se posvetite sebi  i mislite samo na to kako sebi da ugodite.

 

BLIZANCI

Kada je vase emotivno stanje u pitanju vec dugo se nista  ne desava.Zeljni ste toga da pre svega osetite da vas neko iskreno voli te da sa  nekim mozete da  pricate o onom sto vas muci.

 

RAK

Vi ste osoba koja se bori za ljubav i za to da usreci voljenu osobu kada shvati da  druga osoba cini sve da usreci vas.U svakom drugom slucaju to postaje prakticno nemoguce   jer ne date da neko pravi budalu od vas. Ukratko,shvatili ste da neko nije vredan vase borbe.

 

LAV

Potrebno vam je da tokom dana koji je pred nama osetite da vas neko iskreno voli i da jednostavno bude  uz vas ali je cinjenica  da  to vas partner bas i ne ume.On prosto nije osoba koja    vam treba mada vi  uporno  cekate da se tu nesto promeni.

 

DEVICA

Dani koji su pred vama nece biti savrseni sto se tice ljubavi ali sa druge strane svakako hoce  kada je u pitanju posao.Zato se i danas posvetite obavezama i pokusajte da emocije stavite u drugi plan.

 

VAGA

Imate problema na emotivnom  polju zato sto je vas partner vasa opsta suprotnost.Izmedju vas postoje emocije i to je itekako jasno ali je problem sto ste   tolikio razliciti da  se  tesko slozite oko bilo cega.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2